Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic Takipçisi ile Küfürleşti!

İlgili Postlar

Danla Bilic Takipçisi ile Küfürleşti!

Danla Bilic takipçisi ile küfürleşti! Sosyal medyada yaptığı makyaj videolarıyla ünlü olan Danla Bilic, paylaştığı bir fotoğrafına gelen yoruma adeta ateş püskürdü. Zaman zaman yaptığı sert çıkışlarla da ünlü isim, kendisine gelen küfürlü yoruma aynı şekilde küfürle cevap verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Danla Bilic’ten Şaşırtan İtiraf!

Danla Bilic takipçisi ile küfürleşti!

Danla Bilic takipçisi ile küfürleşti! Hazırladığı esprili makyaj videolarıyla tanınan ve kısa sürede büyük bir üne kavuşan Youtube Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen küfürlü yoruma aynı şekilde cevap verdi.

Geçtiğimiz yıl tüp mide ameliyatı olduktan sonra bambaşka biri haline gelen ünlü Youtuber Danla Bilic, son halini paylaştığı fotoğraf ile takipçilerini şaşırttı.

Fazla kilolarını verdikten sonra düzgün bir fiziğe kavuşan ünlü ismin koyduğu fotoğraf sonrasında bir takipçisinden gelen yorum, Bilic’i oldukça kızdırdı.

Fotoğrafın altına “İyi ki zayıfladın. Ha bire fotoğraf atıyorsun” sözleriyle birlikte küfür eden takipçisine Danla Bilic’te aynı şekilde ateş püskürdü.

Ünlü Youtuber’ın da küfür ettiği dikkat çekerken, “Çünkü Instagram’da koşu yapmam gerekiyordu” cevabını verdi.

Danla Bilic'in takipçisi ile karşılıklı küfürleşmesi dikkat çekti.
Danla Bilic’in takipçisi ile karşılıklı küfürleşmesi dikkat çekti.

Danla Bilic kimdir?

Geçtiğimiz yıla kadar bir hayli kilolu olan Danla Bilic, sosyal medya hesabından gelen kiloları ile ilgili olumsuz eleştirilere daha fazla dayanamamış ve tüp mide ameliyatı olmuştu.

Ameliyat sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Youtuber, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek, küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim.

Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı.

Her hali ile çok mutlu bir kızken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor.

Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum. Canım doktoruma da sabrı için çok teşekkür ediyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler