Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Kızıyla İlgili Kararını Değiştirdi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Kızıyla İlgili Kararını Değiştirdi!

Şeyma Subaşı kızıyla ilgili kararını değiştirdi! Geçtiğimiz haftalara damgasını vuran Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’nın velayetini almasının ardından Şeyma Subaşı kararını değiştirdi. Sık sık gerçekleştirdiği yurtdışı seyahatleri yüzünden kızı Melisa’yı okula göndermeyen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile hakkındaki eleştirilere cevap vermiş oldu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şeyma Subaşı Paylaşımı İle Alay Konusu Oldu!

Şeyma Subaşı kızıyla ilgili kararını değiştirdi!

Şeyma Subaşı kızıyla ilgili kararını değiştirdi! Şeyma Subaşı’nın seyahatlerinin yoğunluğunu sebep göstererek eski eşi Acun Ilıcalı ile anlaşarak kızı Melisa’nın velayetinin babası Acun Ilıcalı’ya verilmesi, geçtiğimiz haftalarda magazin gündeminde baş köşeye oturmuştu.

İkilinin aralarında anlaşarak verdikleri başvuruyu kabul eden mahkeme, velayetin baba Acun Ilıcalı’ya verilmesini onaylamıştı.

Görülen velayet davasının ardından bir süre Survivor yarışması yüzünden Dominik’te bulunan babası Acun Ilıcalı’nın yanına giden Melisa Ilıcalı, geçtiğimiz hafta annesinin yanına döndü.

Şeyma Subaşı’nın dün sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım, takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Şeyma Subaşı, kızıyla birlikte koyduğu videoya “Melisa okula giderken” notunu düştü.

Velayetinin babasına geçmesinin ardından annesi ile birlikte yaşamaya devam eden 5 yaşındaki Melisa Ilıcalı, artık düzenli bir şekilde okula gitmeye başladı.

Şeyma Subaşı, paylaştığı videoya "Melisa okula giderken" notunu düştü.
Şeyma Subaşı, paylaştığı videoya “Melisa okula giderken” notunu düştü.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Melisa bu süreçte benimle birlikte yaşamaya devam edecek

Şeyma Subaşı, velayet davasının hemen ardından yaptığı basın açıklamasıyla kızı Melisa’nın kendisiyle birlikte yaşamaya devam edeceğini ifade etmiş ve şu şekilde devam etmişti:

“Değerli basın mensupları, 07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa’nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey’e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa’yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte benimle yaşamaya, babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek. Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa’nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler