Ana SayfaÜnlülerBahar Candan Seda Akgül'ü Topa Tuttu!

İlgili Postlar

Bahar Candan Seda Akgül’ü Topa Tuttu!

Bahar Candan Seda Akgül’ü topa tuttu! Önceki gün 2. Sayfa programına konuk olan Seda Akgül, kendisi hakkında eleştiride bulunan Bahar Candan hakkında sert sözler söylemişti. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün yorumlarına sosyal medya hesabından cevap veren Bahar Candan, Akgül’ü adeta topa tuttu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bahar Candan’ın, Kendisini Rezil Ettiği Paylaşımı Şoka Uğrattı!

Bahar Candan Seda Akgül’ü topa tuttu!

Bahar Candan Seda Akgül’ü topa tuttu! Önceki gün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sunucu Seda Akgül, daha önce programa katılan ve kendisi hakkındaki sözleri ile dikkat çeken Bahar Candan hakkında sert eleştiride bulunmuştu.

Bahar Candan’ın kendisi hakkında sarf ettiği, “Seda Akgül güzel bir kadın değil ki ben beğenmiyorum.” sözlerini eleştiren Seda Akgül, şöyle cevap vermişti:

“O kızla aynı fikirde olsam burada masanın altına girerdim. Bu programa neden davet edildiğinin bile farkında olmayan biri. Böyle bir kız gelmiş, sıksam belki doğururdum belki o yaşta kızı. Ben çok güzelim demiyorum da bir erkeğin yemek ısmarlaması için Adriana Lima mı olmak gerekiyormuş? Hiç de fena kadın değilim. O beni beğense ben kendimden şüphe ederdim. Nasıl kadınlar beni beğeniyor? diye üzülürdüm. Onun avukatlığını yapacakları acıyorum ben. Şimdi hakimliğini savcılığını görürüz inşallah diyecağim ama yazık olacak.

Bahar Candan, kendisini eleştiren Seda Akgül hakkında sert sözler söyledi.
Bahar Candan, kendisini eleştiren Seda Akgül hakkında sert sözler söyledi.

Bahar Candan Kimdir?

Burcu Esmersoy sizden daha güzel

Seda Akgül’ün kendisi hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabının hikaye bölümünden cevap veren Bahar Candan, ünlü sunucuyu adeta topa tuttu.

“Benim hukuk okuyarak sanat dünyasında olmam sizin için bir ayrıcalık.” diyen Bahar Candan, şunları söyledi:

“Benim hukuk okuyarak sanat dünyasında olmam sizin için bir ayrıcalık. Bunun dışında evet Burcu Esmersoy sizden daha güzel. Sıksam onun gibi çocuk doğururdum demişsin ama senin bir sevgilin ya da kocan olsa benim gibi baby face olmazdı. Sizin gibi olurdu.”

Seda Akgül kimdir?

Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışmasına katılan kızkardeşi Nihal Can’ın ardından aynı programa katılarak kısa sürede kendisinden söz ettirmişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler