Ana SayfaDedikoduBahar Candan'ın, Kendini Rezil Ettiği Paylaşımı Şoka Uğrattı!

İlgili Postlar

Bahar Candan’ın, Kendini Rezil Ettiği Paylaşımı Şoka Uğrattı!

İddalı pozlarıyla sık sık magazin haberlerinin gündeminden eksik olmayan Bahar Candan, bir paylaşımıyla daha olay oldu. Çektiği fotoğrafın aynadaki yansımasına photoshop yapmayı unutan Bahar Candan rezil olmaktan kurtulamadı, detaylar Haberimizde..

Üstsüz fotoğrafı ile olay yaratan Bahar Candan’dan iddialı bir poz daha!

Bahar Candan’ın, Kendini Rezil Etti..

‘İşte Benim Stilim’ adlı Moda programındaki performansıyla ünlenen ve sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafın aynadaki yansımasına photoshop uygulamayı ihmal edince, sosyal medyada alay konusu oldu.

Bahar Candan Kimdir?

“Bacaklara Baksana Tombul Tombul”

Bahar Candan’ın bu paylaşımına takipçileri de tepkisiz kalmaayınca olanlar oldu. Bahar Candan’ın bir takipçisi fotoğrafa, “Ya bide anoreksiya oldu filan diyorlardı. Bacaklara baksana tombul tombul.” yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, “Ya herşeyi sahte bu kızın da.” ifadeleriyle yorumda bulundu.

 “Acaba Zayıflık Hastalığına mı Yakalandı?”

Instagram hesabından bundan önceki paylaşımları Bahar Candan’ın takipçilerinin meraklandırmıştı. Candan’ın son halini gören takipçilerinin akıllara, “Acaba zayıflık hastalığına mı yakalandı?” sorusunu getirmişti. Candan’ın bir takipçisi paylaşıma, “Bu ne hal böyle neredeyse öleceksin zayıflıktan.” yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, “O nasıl karın öyle ya bence çok itici.” yorumunu yapmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler