Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

Danla Bilic sevgilisinden ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!Sevgilisinden ayrıldığı iddiaları gündeme gelen fenomen Danla Bilic, ayrılık iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı.  Danla Bilic, sevgilisinden ayrıldı mı? Büyük aşkı bitti mi? Detaylar haberimizde…

Aşkım Kapışmak, Danla Bilic ile Neden Mahkemelik Olduğunu Anlattı!

Danla Bilic ve sevgilisi ayrıldı mı?

Makyaj videoları yayınlaması ile tanınan ve fenomen haline gelen Danla Bilic, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berat’tan ayrıldığı haberleri ile gündeme gelmişti. Bilic, ilk başlarda ayrılık haberlerini yalanlamıştı. Şimdi, yeni bir açıklama yaptı ve gerçekleri gün yüzüne çıkardı.

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic’ten ayrılık açıklaması

Sevgilisinden ayrıldığı haberleri ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Danla Bilic, şu ifadeleri kullandı:

Hep günlük hayatımda yaşadığım kötü şeyleri, sağlığımla ilgili kötü şeyleri buraya yansıtmamaya çalıştım çünkü samimi bulmuyorum. Siz de beni bu yüzden sevdiniz böyle yapamaya da devam edeceğim. Ama bunu fırsat bilip yalan yanlış hikayeler uyduran şizoları da alttan alacak değilim. Sevmemeniz, eleştirmeniz kadar normal bir şey yok ama olmayan şeyler artık uydurmayın ruh hastaları. Ameliyatıma kadar tonla iftira attınız bir kez ses çıkarmadım. Şimdi aynısını ilişkim için yapıyosunuz. Söylediğim gibi çok güzel bir ilişki yaşadım ve kavgasız gürültüsüz çok tatlı bir şekilde bitirdik. Bunu açıklamak zorunda hissettiğime bile inanamıyorum sanarsın kim kardashian. Konumuza gelirsek su ruh hastalarına inanmayın canınızın sıkıldığını gördüm ben söyleyeyim dedim, her şey gayet yolunda.

İşte Danla Bilic’in ayrılık paylaşımı

Danla Bilic, geçtiğimiz haftalarda mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ameliyat haberini, yine sosyal medya hesabından şu sözler ile açıklamıştı: Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek ve küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı. Her hali ile çok mutlu bir kız iken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler