Ana SayfaÜnlülerAydilge, kapak yıldızı oldu

İlgili Postlar

Aydilge, kapak yıldızı oldu

Aydilge, kapak yıldızı oldu… Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Utku Barış Andaç ile muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Aydilge, bir dergiye kapak oldu. Aydilge, eşi Utku Barış Andaç ile birlikte kapak çekimleri için objektif karşısına geçti. İşte detaylar…

Aydilge, nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı

Aydilge ve Utku Barış Andaç kapak yıldızı oldu

Ünlü şarkıcı Aydilge ve keman sanatçısı Utku Barış Andaç, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen görkemli düğün törenlerinin ardından, ünlü bir dergiye kapak oldu. Türkiye’nin en sevdiği çiftlerden biri olan Aydilge ve Utku Barış Andaç, özel bir derginin kapak yıldızı oldu.

Aydilge kimdir?

Aydilge ve Utku Barış Andaç çiftinden samimi açıklamalar

Dergi okuyucularının Yılın Çifti seçtiği Aydilge ve Utku Barış Andaç, derginin kapak çekimleri için objektif karşına geçtiler. Aşk dolu karelerle kendilerini yılın çifti seçen dergi okuyuculara büyük bir sürpriz yapan ikili, çekimlerin ardından gerçekleştirilen özel röportajda da evlilikleriyle ilgili soruları içtenlikle cevapladılar.

Şarkıcı Aydilge’nin eşi Utku Barış Andaç kimdir?

Çocuk Konusunda Çok Hassasız…

Ülkemizde Şirket Kurar Gibi Yuva Kuran İnsanlar Var… Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmadıklarını söyleyen çift, asıl insanların aşkı öldürdüğünü ve suçu da evliliğe attıklarını dile getirirken, özellikle hayranları tarafından sıkça yöneltilen ”Çocuk yapacak mısınız?” sorusunu da ”Ülkemizde birbirini sevmeyen, sırf evli oldukları için bir arada duran, şirket kurar gibi yuva kurup evlilik yapan, belki çocuk sahibi olursak evlilik kurtulur diye çocukları can simidi olarak gören insanlar var. Biz bu konuda çok hassasız. Yüzde yüz kendimizi hazır hissetmeden, dünyaya bir can getirmek asla yapmayacağımız bir şey” sözleri ile yanıtladılar.

Aşk ve çekim yasası hakkındaki ilginç düşünceleri

Öte yandan röportajda Geçmiş yaşamlarında da beraber olduklarına inandıklarını ve her açıdan ruh ikizi olduklarını söyleyen çift, spiritüel konulara duydukları ilgiden bahsederek, aşk ve çekim yasası ile ilgili ilginç düşüncelerini de paylaştılar.

Ünlü şarkıcı Aydilge, bir dergiye kapak oldu. Aydilge, keman sanatçısı eşi Utku Barış Andaç ile birlikte kapak çekimleri için objektif karşısına geçti. İşte detaylar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler