Ana SayfaÜnlülerİrlandalı modelden Burak Özçivit'e sitem: Beni incitti!

İlgili Postlar

İrlandalı modelden Burak Özçivit’e sitem: Beni incitti!

İrlandalı modelden Burak Özçivit’e sitem: Beni incitti! Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’e ‘yakışıklı’ diye yorum yapan İranlı model Mahlagha Jaberi, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzel model, Fahriye Evcen ile evli olan Burak Özçivit hakkında neler dedi? Neden kendisini incittiğini söyledi? Burak Özçivit’in hangi davranışı, Mahlagha Jaberi’yi gücendirdi? Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit’in Yeni İmajına Fahriye Evcen Yorumu!

Fahriye Evcen kıskandı, Burak Özçivit Mahlagha Jaberi’yi engelledi

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra, yakışıklılığı ile de ünü Türkiye sınırlarını aşan Burak Özçivit, İranlı model Mahlagha Jaberi’yi gücendirdi. Dünyaca ünlü model Jaberi, Burak Özçivit’in Dubai’den paylaştığı fotoğrafa ‘yakışıklı’ yorumunu yazmıştı. Olayın ardından, Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’in kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti. Mahlagha Jaberi, iltifat ettiği Burak Özçivit’in yorum yazmasının ardından kendisini sosyal medyadan engellediğini açıkladı. Jaberi, konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit beni incitti

Ünlü model Mahlagha Jaberi, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in kendisini incittiğini ifade ederek “Çok yetenekli bir aktör. Rol aldığı dizideki performansı dikkatimi çekmişti. Hayranı olmuştum. Bir hafta önce kendisine Instagram’dan ‘sizi seviyoruz’, ‘yakışıklı’ gibi yorumlarda bulundum. Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Artık onun çok profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez. Bu bir hata mıydı bilmiyorum ama beni incitti.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mahlagha Jaberi kimdir?

İrlandalı modelden Burak Özçivit’e sitem: Beni incitti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler