Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic'in Lüks Çantası! Fiyatı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Danla Bilic’in Lüks Çantası! Fiyatı Dudak Uçuklattı

YouTube’da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla önemli bir gelir elde eden Danla Bilic, bir şampuan markasının yüzü olduktan sonra kendisine 150 bin TL’lik çanta aldı.

Danla Bilic kimdir?

Sosyal medyanın en çok kazanan isimlerinin başında gelen Danla Bilic, geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya yerine bir şampuan markasının dijital platformlardaki yüzü oldu.

Serenay Sarıkaya’ya Büyük Şok!

Yeni yılda bir şampuan markasının reklam yüzü olan Danla Bilic’in yine kendisine aldığı lüks çantası ile gündeme oturdu.

“KİMSE KİMSENİN YERİNE GELMEDİ..”

YouTube’da çektiği makyaj videoları birlikte kendisini tanıtan ve sonrasında sosyal medyada yaptığı viral paylaşımlarla en çok kazanan isimler arasında olan Danla Bilic, Serenay Sarıkaya’nın yerine reklam yüzü olduğu şampuan markasıyla ilgili “Kimse kimsenin yerine gelmedi. Apayrı bir platformda apayrı bir projeye imza ettik” ifadelerini kullanmıştı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

150 BİN TL’LİK ÇANTA

Yapılan anlaşma sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Danla Bilic anlaşmanın kendisini ödüllendirdi. Ünlü fenomen, 150 bin TL değerindeki Hermes Birkin marka çantayı satın aldı. Danla Bilic’in 150 bin TL değerinde aldığı lüks çantası sosyal medyada tepkilere neden oldu.

PAYLAŞIM BAŞI 100 BİN TL

Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da para kazanıyor. Ünlü fenomenin paylaşım başına 70 bin ile 100 bin TL arasında ücret aldığı öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler