Ana SayfaDedikoduHakan Ural Defne Samyeli'yi Yerden Yere Vurdu...

İlgili Postlar

Hakan Ural Defne Samyeli’yi Yerden Yere Vurdu…

Eskinin oyuncusu yeni yorumcu kimliğiyle izlediğimiz Hakan Ural programında, Sol Yanım isimli dizisinde rol alan şarkıcı  Defne Samyeli’ye verdi veriştirdi.. Ünlü sunucu, Defne Samyeli’yi oldukça sert eleştirdi. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli’nin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Hakan Ural Defne Samyeli’yi Yerden Yere Vurdu…

Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunuculuğunu yaptığı hafta içi her gün canlı olarak izlenilen “Neler Oluyor Hayatta” isimli programında şarkıcı Defne Samyeli’nin son olay olan açıklamalarını değerlendirdi. Ünlü yorumcu, Defne Samyeli’nin Okan Bayülgen’in sunduğu programında artık gündem olmaktan rahatsız olmasını açıklaması üzerine ”Sanat camiasında oluyorsa, magazinin bir parçasıdır zaten. Hayata bakışı yanlış” şeklinde yorumladı.

Hakan Ural kimdir?

“Sürekli Olarak Üretim Kaydeden Biri Defne Samyeli”

Şarkıcı Defne Samyeli’nin bu açıklamalarından sonra şanslı biri olduğunu belirterek ”Becerisi olmadığı meslek dallarında sürekli olarak üretim kaydeden biri” şeklinde ifade etti. Son dönemlerde Konservatuvardan mezun olan insanların iş sıkıntısı çektiğini ifade eden Hakan Ural, Defne Samyeli’nin iyi bir şarkıcı olmadığını düşündüğünü “kötü bir yorumcu” sözleriyle ifade etti. Defne Samyeli’nin oyunculuk yapmasını ise amatör işi olarak göründüğünü vurguladı.

Defne Samyeli kimdir?

İşte Hakan Ural’ın Defne Samyeli’ye Zehir Zembelek İfadeleri;

DEFNE SAMYELİ’DEN ÇARPICI SÖZLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler