Ana SayfaÜnlülerCüneyt Özdemir "Sadece Şeyma"yı Kahkahalarla Yorumladı!

İlgili Postlar

Cüneyt Özdemir “Sadece Şeyma”yı Kahkahalarla Yorumladı!

Son dönemlerde ince eleştirileriyle adından sık sık söz ettiren Cüneyt Özdemir, bu kez de Şeyma Subaşı’nın iki hafta önce çıkan “Sadece Şeyma” kitabını ele aldı. Eleştirisini yer yer hicivlere dayandıran Cüneyt Özdemir “Sadece Şeyma”yı kahkahalarla yorumladı. İşte Cüneyt Özdemir’in çok konuşulacak kitap yorumu;

“Şeyma Subaşı Nasıl Oluru Anlatmaya Çalışmış”

“Sadece Şeyma” videosu ile çok konuşulan Cüneyt Özdemir, ikinci bir yorumu da kitabı okuduktan sonra yaptı. Yorumuna bunun bir kitap olmadığını sadece şişirilmiş bir röportaj yazısı olduğuyla başlayan Cüneyt Özdemir, sözlerinde kitabın 40 bin sattığına inanmadığını ima ederken, bu kitabın genç kızlar için Şeyma Subaşı’nın hayatından çok nasıl oluru anlattığı eleştirisine yer verdi.

Şeyma Subaşı’dan Cüneyt Özdemir’e Cevap!

“Hani Khan’da Düğün?

“Sadece Şeyma”nın üç editör tarafından ele alınmasına da tepki gösteren Cüneyt Özdemir, Şeyma Subaşı‘nın özel hayatına çok değinmeden bazı göndermeler yapmasının altını çizdi. Kitabın içerisinde Acun Ilıcalı’ya yer vermemesini eleştiren Cüneyt Özdemir, Subaşı’nın ünün büyük bir parçasının da Ilıcalı’ya bağlı olduğunun altını çizdi. Bunun yanı sıra Subaşı’nın “Kimseye büyük bir aşkla ve bağlılıkla bağlanmadım.” cümlesi de oldukça dikkat çekti. Cüneyt Özdemir ise bu söze karşılık Khan’da yapılan düğüne gönderme yaptı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Cüneyt Özdemir “Sadece Şeyma”yı Kahkahalarla Yorumladı!

Genel itibariyle kitabı beğenmediğinin altını çizen ve eleştirilerinde de ara ara sert eleştiriler kullanan Cüneyt Özdemir, kitaptaki alıntıların Şeyma Subaşı’ya ait olup olmadığını bilmediğinin altını çizerek, alıntıları kahkahalarla okudu. Kitapta fazlaca anlam kayması olduğuna da üç nokta vurgularıyla değinen Cüneyt Özdemir’in Subaşı’nın kitabına yorumu ise Şeyma Subaşı’yı kızdıracağa benziyor.

Cünyet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler