Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Cüneyt Özdemir'e Cevap!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Cüneyt Özdemir’e Cevap!

Şeyma Subaşı son dönemlerde adından sürekli bahsettiren isimler arasında yer alıyor. Aşk hayatı ve yaptıklarıyla çok konulan Şubaşı iki hafta öncede “Sadece Şeyma” adını verdiği kitabını yayınlamıştı. Subaşı yeni ve ilk kitabıyla eleştirilerin tam ortasında kalan ve büyük tepki çekmişti. O isimlerin arasında ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir’de vardı Şeyma Subaşı’dan Cüneyt Özdemir’e cevap geldi.

Cüneyt Özdemir’den “Sadece Şeyma” Yorumu!

Bildiğiniz üzere gazeteci Cüneyt Özdemir son dönemlerde YouTube’nin en popüler isimleri arasında yer alıyor. Dobra tutumuyla öne çıkan Özdemir, sivri eleştirileriyle de adından sıkça söz ettiren Özdemir geçtiğimiz hafta “Sadece Şeyma” kitabı hakkında iğneleyici yorumlarda bulunmuştu. Kitabı okuduktan sonra ise, Özdemir’den “Sadece Şeyma” için bir devam yorumu geldi.

Şeyma Subaşı, Tepkiler Üzerine Fotoğrafı Hemen Sildi!

“Sadece Şeyma Bir Röportaj

Cüneyt Özdemir’den “Sadece Şeyma” kitabı hakkında bu kez daha sert eleştiriler geldi. Videosunun başında yapılan eleştirilere tepki veren Özdemir, kitabın kırk bin sattığını iddia edildiği için ele aldığını bunun yanı sıra “Sadece Şeyma”nın bir kitaptan ziyade uzun bir röportaj olduğunu dile getirdi. Kitabın tek bir editör tarafından yazılması gerektiğinin de altını çizen Özdemir, eleştirilerine kitaba yapılan eleştirileri Şeyma Subaşı’nın bir reklam olarak gördüğünü vurguladı.

Şeyma Subaşı’dan Cüneyt Özdemir’e Cevap!

Kitabı hakkında yapılan yorumlara sessiz kalmayan Şeyma Subaşı, tepkisini sosyal medyadan bir video çekerek dile getirdi. Video’da kızına “Melisa, annenin kitabı en çok satanlar listesine girmiş; bütün köşe yazarları ve spikerler sadece beni konuşuyormuş.” yorumunda bulundu. Subaşı’nın “Sadece Şeyma” kitabından 700 Bin TL kazandığı iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler