Ana SayfaÜnlülerÇukur'da kardeş olan Sena ve Emrah, Bodrum Masalı'nda da kardeşti

İlgili Postlar

Çukur’da kardeş olan Sena ve Emrah, Bodrum Masalı’nda da kardeşti

Çukur dizisinde Yamaç’ın eşi Sena olarak rol alan Dilan Çiçek Deniz’in ağabeyi polis amiri Emrah rolü ile bu hafta diziye dahil olan Alperen Duymaz, daha önce de iki kardeş rolünü oynamışlardı. Dilan Çiçek Deniz ve Alperen Duymaz, Bodrum masalı dizisinde de ağabey kardeşti. Detaylar haberimizde…

Çukur’un Sena’sının ağabeyi polis amiri Emrah

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin önceki gün yayınlanan yeni bölümüne iddialı bir giriş yapan polis amiri Emrah karakteri ile ünlü oyuncu Alperen Duymaz, dizide Sena’nın ağabeyi olarak da rol alıyor. İki ünlü oyuncu, daha önce de başka bir dizide iki kardeşi oynamıştı.

Dilan Çiçek Deniz ve Alperen Duymaz daha önceden de iki kardeşti

Bodrum Masalı isimli dizide rol alan Dilan Çiçek Deniz ve Alperen Duymaz, dizide ağabey kardeş rolü ile karşımıza çıkıyordu. Dizideki uyumları göz kamaştırıyordu. İki ünlü oyuncu, şimdi de Çukur dizisinde iki kardeş canlandıracak. Bu dizide, aralarının açık olduğu dikkat çeken iki kardeşin nasıl bir uyum halinde olacağı merak konusu oldu.

Çukur’da trafik polisini azarlayan polis amiri Emrah, özür diliyor

Çukur dizisine önceki gün yayınlanan yeni bölümde polis amiri Emrah rolü ile dahil olan ünlü oyuncu Alperen Duymaz, dizide yolda kendisini durduran bir trafik polisini bağırarak azarlaması ve haritadan kendine bir yer seçmesi için zorlaması ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yayınlanan yeni fragmanda, polis amiri Emrah, azarladığı trafik polisinin yanına tekrar geliyor ve özür dileyerek “Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin.” dedi. Böylece, trafik polislerinin ve izleyicilerin gönlünü aldı.

Çukur dizisi, pazartesi akşamları ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Her bölümde nefes kesen sahneler ile adından söz ettiren Çukur’un son bölümünde sular bir an olsun durulmadı. Vartolu’nun ölümü ile büyük bir şok yaşanırken, diziye yeni dahil olan polis amiri Emrah tozu dumana katıyor. Son sahnede, Selim’in Medet tarafından vurulması da heyecanı arttırdı.

Alperen Duymaz kimdir?

 

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler