Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar açıkladı: Kedicikler Artık Yok!

İlgili Postlar

Adnan Oktar açıkladı: Kedicikler Artık Yok!

Adnan Oktar’dan son dakika gelişmesi. Sık sık kediciler ile program yapması nedeni ile gündem olan Adnan Oktar, kediciklerin akıbeti hakkında açıklama yaptı. Kedicikler bundan sonra programa çıkmayacak! Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’dan bomba açıklama

Ünlü gazeteci Nevşin Mengü, son zamanlarda gündeme gelen RTÜK’ün internet yayınlarındaki sansürleri tartışmasının odak noktası olan Adnan Oktar ile röportaj yaptı. Mengü, A9 kanalının yayın yaptığı stüdyonun bulunduğu villaya gitti ve Adnan Oktar’dan bomba açıklamalar aldı.

Adnan Oktar şeyh mi?

Nevşin Mengü, Adnan Oktar’a “Siz şeyh misiniz” diye sordu. Bu soruyu kesin bir dille reddeden Adnan Oktar “Ben bilmem böyle işleri” şeklinde yanıt verdi.

Adnan Oktar’ın kedicikleri artık televizyona çıkmayacak

Adnan Oktar, sürpriz bir açıklama yaparak röportaja damga vurdu. Oktar, kamuoyunda kedicikler olarak anılan kadınların bundan böyle programa çıkmayacağını açıkladı.

Adnan Oktar’ın kediciklerinin hayranları, artık yayına çıkmayacaklarını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Kediciklerin akıbeti hakkında tüm detaylar merak edilmeye başlandı. RTÜK’ün internet sansürlerinin odağında olan Adnan Oktar, bomba açıklama ile kamuoyuna damga vurdu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler