Ana SayfaDizilerÇukur'a Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Çukur’a Bomba Transfer!

Çukur dizisi 3.sezon hazırlıklarına yeni transferiyle başlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonlarda hem oyuncu kadrosu olsun hem prodüksiyonun sağlamlığı olsun her açıdan kaliteli bir yapım olarak izlediğimiz dizi her anlamda  çok iyi bir proje olmakla konuşuluyor.

çukur yeni sezon

Sezon finalini hatırlamak isteyenler bağlantıda ki haberimizi okuyabilirler.

Çukur Sezon Finali İle Ekranlara Geldi! Çukur’u Ben Yöneteceğim!

Çukura Bomba Transfer!

Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur’un yeni sezon bombası patladı. Unutulmaz bir sezon finali yapan dizi 3. sezona da hızlı başlıyor. 26 Ağustos’ta yeni sezon çekimlerinin başlayacağı bilgisi gelen dizi için Ay Yapım yeni bir isimle anlaştı. Medya kulislerinde yer alan  bir haber ise dizinin takipçilerini ikiye böldü. İddialara göre yapım şirketinin yeni sezonda dizinin müzikleri için MERO’ya teklif götürdü ve MERO da bu teklifi kabul etti.

Şu sıralar Olabilir şarkısı ile Türkiye’de de büyük ses getiren MERO, verdiği bir röportajda Çukur dizisini hayranlıkla izlediğini ve takip ettiğini dile getirmişti.

mero

Mero’ dan Cevap Geldi!

Gündemdeki iddiaları güçlendiren cevap Mero’nun sosyla medyada ki paylaşımdan geldi. Sahne adı Mero olan Enes Meral geçtiğimiz gün instagram hikayesinde çukurun yapım şirketini paylaştı. Böylelikle yeni sezonda birlikte olacaklarını duyurmuş oldu.

mero çukura transfer

 

Mero Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler