Ana SayfaKimdirMero Kimdir?

İlgili Postlar

Mero Kimdir?

Mero Kimdir? Paylaştığı şarkılarla şimdilerde ün kazanan rapçi olan Mero Spotify ve Youtube üzerinden büyük bir kitleye ulaşan Mero hakkında bilmediklerinizi bir araya getirdik. Mero nereli? Mero gerçek adı nedir? Mero biyografisi ve hakkında bilinmesi gereken her şey haberimizde…

Mero nereli? Mero gerçek adı nedir? Mero Kaç Yaşında?

Mero gerçek adı Enes Meral olan Mero 2000 yılında  Almanya’nın Rüsselsheim am Main şehrinde doğmuştur. Aslen Türk’tür.

Mero Kimdir?

Rap kariyeri çok yeni olan Mero müzik dünyasına ilk adımını yaptığı rap müzikleri Instagram’da paylaşarak atmıştır. Mero Xatar ve Groove Attack müzik firması ile anlaşarak, 23 Kasım 2018’de Baller los isimli teklisini yayınladı. Mero daha ilk parçasından Almanya ve Avustralya müzik listelerinin en üst sırasına oturdu. Yotude’da Türkiye’de ve İsviçre’de 1. Belçika’da 2. ve Almanya’da 10.sırada yer almıştır.Youtube ‘da 183.6 milyon görüntülendi. 17 Ocak 2019’da yayınlanan parça kısa süre içerisinde milyonlarca görüntülenmeye ulaştı ve sanatçıya birçok ödül kazandırdı. Mero Spotify da aylık 3.3 milyon dinleyiciye sahip.

Mero Albümler

  • 2019 – Ya Hero Ya Mero
  • 2019 – Unıkat

Mero Olabilir Albümüyle Ortalığı Salladı

13 Haziran 2019’da yayınlanan Olabilir videosu ile Youtube’da sansnsasyon yaratan rapçi Mero 3 günde 11 milyondan fazla dinlendi. Farklı çizgisi ve dikkat çeken şarkısı ile kendi Youtube kanalında yayınladığı şarkısı ile Türkiye’de trend listesinde 1 numaraya çıkmayı başardı. Yükselişi sadece Youtube ile sınırlı olmayan Mero Spotify Türkiye ilk 50 listesinde de 1 numarada bulunuyor.

Mero Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeKMrU5GECquXiJl6tnTgPA

Mero Spotify: https://open.spotify.com/artist/5wyWp867LWGjFmYZXVSFnZ

Mero Olabilir

Ekran görüntüsü 17.06.2019 saat 09:57’de alınmıştır.

Mero Olabilir Video Klibi

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler