Ana SayfaKimdirMurat Başaran Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Başaran Kimdir?

“Canın Sağolsun” albümüyle büyük beğeni toplayan Murat Başaran kimdir? Murat Başaran kaç yaşında? Murat Başaran albümleri neler? Murat Başaran aslen nereli? Murat Başaran hangi burç? Murat Başaran hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Murat Başaran Kaç Yaşında? Murat Başaran Aslen Nereli? Murat Başaran Hangi Burç?

Murat Başaran 4 Haziran 1973 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Murat Başaran İkizler burcudur.

Murat Başaran Kimdir?

Murat Başaran üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Teknik Üniversitesi Harita Bölümü”nü kazanan Murat Başaran eğitim hayatı için İstanbul’a gelmiştir. Müziğe her zaman ilgisi olan Murat Başaran, İstanbul’da şarkı söylemeye başlayarak 1999 senesinde Şahin Özer Plakçılık’dan “Azıcık Ucundan” albümünü yayınlamıştır.

İlk albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Murat Başaran, aynı zamanda bir söz yazarıdır. Yalın, Sezen Aksu, Emel Mütfeoğlu, Gülben Ergen ve Hakan Peker’e yazdığı şarkılarla büyük ilgi toplamıştır. Hakan Peker’in en sevilen şarkılarından biri olan “Karam” Murat Başaran’ aittir.

2005 senesinde “Sana Ölürüm” albümünü yayınlayan ve albüme adını veren şarkıyla yankı uyandıran Murat Başaran, Almanya, Hollanda ve Avusturya’da 140’ın üzerinde konsere de imza atmıştır. Sesi, yorumu ve şarkılarının sözleriyle başarısından söz ettiren Murat Başaran, 2008 senesinde “Canın Sağolsun” adını verdiği albümü yayınlamıştır.

Murat Başaran Albümleri

  • 2008 – Canın Sağolsun
  • 2005 – Sana Ölürüm
  • 2002 – Hadi Sen Kudur
  • 2000 – Azcık Ucundan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler