Ana SayfaÜnlülerCübbeli Ahmet Hoca, uçak kazasında hayatını kaybeden kadınlara yapılan kötü yorumlara ateş...

İlgili Postlar

Cübbeli Ahmet Hoca, uçak kazasında hayatını kaybeden kadınlara yapılan kötü yorumlara ateş püskürdü!

Türkiye’yi yasa boğan 11 kadının hayatını kaybettiği uçak kazası ile ilgili yapılan kötü yorumlara Cübbeli Ahmet Hoca da sessiz kalamadı. Cübbeli Ahmet Hoca, kötü eleştirilerin sahipleri için yaptığı konuşmada “Şiddetle kınıyorum” dedi. Detaylar haberimizde…

Uçak kazasında can veren 11 kadın yürekleri dağladı

Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jet, Pazar günü akşamüstü sularında İran sınırlarında düştü. Başaran Holding’in yönetim kurulu başkanı ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi için Dubai’ye giden 8 kadın yolcu ve 3 mürettebat, düşen uçakta can verdi. Uçakta can veren 14 Nisan’da dünya evine girmeye hazırlanan Mina Başaran’ın yanı sıra 7 arkadaşından dördü de evlenme arefesindeydi. Ayrıca, iki arkadaşı da bebek bekliyordu. Düşen uçakta feci şekilde can veren 11 kadının acısı, yürekleri dağlarken, bazı kişiler sosyal medyadan yakışıksız yorumlar yaptılar.

Mina Başaran’ın hayatını kaybettiği İran’daki uçak kazasına olumsuz eleştiri yapanlara, ünlüler isyan etti!

Cübbeli Ahmet Hoca kötü niyetli eleştirilere ateş püskürdü

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yapılan olumsuz eleştirilere karşı duyarsız kalamadı. Kötü niyetli yapılan yorumlar hakkında konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, “Sosyal medyada bu yavrularımızın zenginlikleriyle, giyim kuşamlarıyla ve özel hayatlarıyla ilgili ‘Allah bunlara rahmet etmesin’ demeye varacak kadar ileri giden yorumları da şiddetle kınıyor, bunların dinen, ahlaken ve vicdanen kabul edilebilir bir tarz olmadığını ifade ediyorum.” dedi.

Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 8 kadın ve 3 mürettebattan oluşan kadın grubu, Dubai dönüşü İran’da düşen jet uçağında feci şekilde can verdi. Tüm Türkiye, 11 kadının acısı ile tek yürek oldu. Ancak, bazı kötü niyetli kişiler olumsuz yorumlar yaptı.

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler