Ana SayfaÜnlülerUsta kemençe sanatçısı Nihat Doğu vefat etti!

İlgili Postlar

Usta kemençe sanatçısı Nihat Doğu vefat etti!

TRT’nin usta kemençe sanatçısı Nihat Doğu’dan kötü haber geldi. Usta sanatçı, vefat etti. Kötü haberi, sanat camiasının felaket tellalı olarak anılan Onur Akay açıkladı. Detaylar haberimizde…

Felaket Tellalı Onur Akay kötü haberi duyurdu: Bülent Ersoy bir haftadır hastaneden çıkamıyor!

Felaket Tellalı Onur Akay’dan yine bir kötü haber

Sanat camiasında hastalık ve ölüm gibi kötü haberleri vermesi ile adı felaket tellalına çıkan ünlü sanatçı Onur Akay, yine bir kötü haber verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Onur Akay, 42 yıl TRT’de ve ünlü isimlerle sahnelerde olan usta kemençe sanatçısı Nihat Doğu’nun kalbinden rahatsızlığı olduğunu ve ciğerlerinin su toplayarak vefat ettiğini duyurdu.

Onur Akay açıkladı: Büyük ikramiye Zuhal Topal’ın damat adayına çıktı!

Kemençe sanatçısı Nihat Doğu vefat etti

Nihat Doğu’dan kötü haber veren Onur Akay, paylaşımında “Müzeyyen Senar’dan Behiye Aksoy’a, Zeki Müren’den Bülent Ersoy’a kadar değerli sanatçılarımıza uzun yıllar sahnelerde eşlik eden dev çınar, klasik kemençenin usta sanatçısı Nihat Doğu’yu kaybettik. Mart başında yoğun bakıma alınan sanatçımızın kalbinden rahatsız olduğunu ve ciğerlerinin su topladığını duymuştuk. Klasik kemençeyi ağlatan ve üç teli ile hayatımıza dokunan değerli sanatçımızın mekanı cennet olsun.” diye yazdı.

Türk Sanat Müziğinin değerli sanatçıları arasında yer alan Onur Akay, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Duyarlı kişiliği ile bilinen Akay, sanat camiasından isimlerden haberler veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler