Ana SayfaÜnlülerAlex De Souza İmza Gününde Sevenleri ile Buluşacak!

İlgili Postlar

Alex De Souza İmza Gününde Sevenleri ile Buluşacak!

Alex De Souza derbi öncesinde geldiği İstanbul’da, hayranlarıyla buluşuyor. Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex; seyahati öncesi, Emaar Square Mall’da yer alan D&R’da, kitabı için yarın, imza günü gerçekleştireceğini Instagram hesabından duyurdu.

Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, derbi öncesinde geldiği İstanbul’da, 14 Mart Çarşamba günü kitabını imzalayacak. Fenerbahçeli taraftar gruplarının, imza günü öncesinde organizasyon hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken; imza gününde, hayranlarının Alex’e sürprizler yapması bekleniyor.

Alex De Souza İmza Gününde Sevenleri ile Buluşacak!

Alex De Souza: “Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olduğu haftanın güzelliği başkadır.”

Türkiye kariyerinde, 2 kez gol krallığı tacı olan ve 18 kez karşı karşıya geldiği Galatasaray’a da 8 gol atan Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex De Souza, Instagram hesabında, son olarak “Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin olduğu haftanın güzelliği başkadır.” mesajını paylaştı. Kitabı için imza günü düzenlediğini de paylaşan ünlü futbolcu, 14 Mart Çarşamba günü, yani yarın sevenleriyle buluşacak.

İmza Gününe Yoğun İlgi Olması Bekleniyor!

Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi, Alex De Souza çılgınlığına hazırlanıyor. Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen imza gününde, ziyaretçilerin rahat etmesi için her türlü önlem alındı. İmza günü için özel güvenlik ekibi, sağlık ekibi ve ek ambulansla her türlü emniyet ve desteğin sağlanacağı bildirildi.

Emaar Türkiye Hakkında

Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile en büyük alışveriş ve en çok ziyaret edilen alışveriş merkezi olan The Dubai Mall gibi ikonik işlere imza atan Emaar Properties’in İstanbul’daki ilk alışveriş merkezi ve Anadolu Yakası’nın en yeni ve iddialı yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin ‘en’lerini “Bir kerede bir karede” sunan bir destinasyon olarak tasarlandı. Tasarımı ve mimarisi İstanbul’un zengin kültürel mirasını ve ruhunu yansıtan Emaaar Square Mall, Türkiye’de ilk kez yer alan lüks markaların da dahil olduğu 250’nin üzerinde mağaza ve 50’nin üzerinde restoran ve kafeye ev sahipliği yaparken, alışverişten gastronomi ve eğlenceye kadar modern şehir yaşamının her ihtiyacını karşılayan bir yaklaşım sunuyor. Türkiye’deki ilk ve tek mağazası gibi dünyanın önde gelen markalarını da bünyesinde barındırıyor. Eğlence portföyünde ise  Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi 200’e yakın türde 20 binin üzerinde canlıya ev sahipliği yaparken, 2.400 kişilik kapasiteye sahip 15 sinema salonundan oluşan Cinemaximum’un Gold Class salonu, şehrin Anadolu yakasındaki ilk 4DX ekran ve IMAX teknolojisi ile şehirdeki en büyük sinemalardan bir tanesi. Gelenekseli modern ile birleştiren Turkish Village ise İstanbul’un dört bir yanındaki küçük pazarların dinamizmini bir araya getiriyor. Emaar Square Mall, ziyaretçilerine müzik ve eğlence dolu bir ortam sunarken, bugüne kadar gerçekleştirdiği pek çok etkinlik ile de Anadolu Yakası’nın kültür merkezi olmaya aday.

https://tr-tr.facebook.com/EmaarSquareMall/

https://twitter.com/emaarsquaremall

https://www.instagram.com/emaarsquaremall/?hl=tr

www.emaar.com.tr

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler