Ana SayfaÜnlülerÇıplak fotoğrafları sızdırılan Berk Oktay ilk kez konuştu

İlgili Postlar

Çıplak fotoğrafları sızdırılan Berk Oktay ilk kez konuştu

Daha önce eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendisinin sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirilerek çıplak fotoğrafları basına servis edilen oyuncu Berk Oktay, önceki akşam eğlenmek için gittiği bir mekan çıkışı magazin haberleri muhabirlerinin sorularını cevapladı. Çıplak fotoğrafları gündemi oldukça meşgul eden Berk Oktay ilk kez konuştu.

Çıplak fotoğrafları yayılan Berk Oktay’ın hesabı yine hacklendi! Ortaya çıkan uygunsuz fotoğraflar şoke etti!

Berk Oktay ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu’nun geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesapları birden çok kere hacklenmiş ve uygunsuz görüntüleri ve çıplak fotoğrafları fotoğrafları internete düşmüştü.

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı sırada halde görüntülenmiş ve keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.

Berk Oktay kimdir?

Yaşanan bu nahoş olaylar sonrasında da Merve Şarapçıoğlu eşi Berk Oktay’ın kendisine şiddet uyguladığını iddiasıyla 250 bin maddi, 250 bin manevi toplam 500 bin TL tazminat talep etmişti.

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu boşanıyor! Flaş iddialar!

Berk Oktay’ın Açıklamaları

Hürriyet’ Gazetesi’nden Sayit Durmaz’ın yaptığı habere göre; Berk Oktay önceki akşam bir eğlence mekanından çıkarken görüntülendi ve basına sızan o nahoş fotoğraflarla ilgili konuştu. Muhabirlerin ‘Görüntüleri izlediğinizde ne hissettiniz?’ sorusuna, ‘Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim’ diyen Berk Oktay, ‘Rüzgar kayadan sadece toz alır’ diyerek birilerine göndermede bulunmayı ihmal etmedi.

Son dakika: Berk Oktay’ın eşinin hesabı yeniden hacklendi, çıplak fotoğraflarını yaydılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler