Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima'nın Metin Hara'ya verdiği cevap erkeklerin hayalleriyle oynadı

İlgili Postlar

Adriana Lima’nın Metin Hara’ya verdiği cevap erkeklerin hayalleriyle oynadı

Herkesi şaşkınlığa uğratan, başlangıçta reklam aşkı olarak nitelendirilen dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara’nın aşkları dolu dizgin devam ediyor. Türk yazar Metin Hara sık kullandığı sosyal medya hesabı Instagram’dan dünyaca ünlü sevgilisinin fotoğrafını oldukça duygusal bir mesajla birlikte paylaştı. Adriana Lima’nın Metin Hara’ya Cevabı ise erkek takipçilerini üzdü.

Metin Hara’dan Sevgilisi Adriana Lima’ya Duygusal Paylaşım!

Metin Hara’nın Duygusal Paylaşımı

Adriana Lima ile Metin Hara’nın tam gaz devam eden aşkları bu aralar işleri nedeniyle bir süre ayrı kalsalar da tüm romantikliğiyle devam ediyor. Uzak kaldıkları zamanlarda birbirlerine olan aşklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaktan geri kalmayan ünlü çift her fırsatta paylaşımlarıyla yaşadıkları aşkı dosta düşmana ilan ediyorlar. Nazire niteliğindeki son paylaşım Metin Hara’dan geldi.

Adriana Lima Kimdir?

Sosyal medya hesabından sevgilisi Adriana Lima’nın daha önce bizzat kendisinin çektiği kapı önünde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Metin Hara, yaptığı paylaşımına şu notu düştü:

“When the rain falls “get your shine on” to create rainbows. (Yağmur yağdığında kendi parıltınızla gökkuşağını yaratın)”

Metin Hara’nın yaptığı bu duygu yüklü paylaşımda Adriana Lima’nın üzerinde Metin Hara’nın sık sık giydiği eşofman üstünün olması da takipçilerin ve magazincilerin dikkatlerden kaçmadı.

Metin Hara Kimdir?

Adriana Lima’nın Metin Hara’ya Cevabı

Metin Hara’nın bu duygusal paylaşımına kayıtsız kalamayan Adriana Lima “my love???? I am waiting for you in the bath (aşkım???? Banyoda seni bekliyorum)” yorumunda bulundu. Adriana Lima’nın bu yorumu dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Hayalleri süsleyen dünyaca ünlü top model Adriana Lima bu yorumuyla adeta erkeklerin hayalleriyle oynadı.

Adriana Lima'nın Metin Hara'ya Cevabı
Adriana Lima’nın Metin Hara’ya Cevabı

 

Metin Hara’dan Adriana Lima’ya romantik sürpriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler