Ana SayfaÜnlülerCicişlerden Ceyda, Esra'nın çıplak videosu hakkında ilk kez açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Cicişlerden Ceyda, Esra’nın çıplak videosu hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Ciciş kardeşlerden Esra’nın çıplak videosunun ortaya çıkmasının ardından sessizliğe gömülen kardeşi Ceyda, ilk kez açıklama yaptı. Konu hakkındaki sessizliğini bozan Ceyda Ersoy’un açıklamaları şoke etti. İşte detaylar…

Ciciş Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

Cicişlerden çıplak video

Kamuoyunun ‘Ciciş Kardeşler’ olarak tanıdığı Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, son günlerde çıplak video skandalı ile gündemin en çok konuşulan isimleri haline geldi. Cicişler, evlerinde kavga edip karakolluk olmuş ve hemen ardından Esra Ersoy’un cep telefonu ile yaptığı, Hacı Sabancı olduğu düşünülen birine özel çektiği video internete sızdırılmıştı.

Cicişlerden Esra’nın çıplak videosuna kardeşi Ceyda’nın ilk yorumu

Esra Ersoy’un ortaya çıkan videoda söylediği sözler ve çırılçıplak olması dikkat çekerken, bu videoyu kimin sızdırdığı merak edilmişti. İddialara göre; Esra’dan intikam almak isteyen Ceyda çıplak videoyu yaymıştı.

Cicişlerden Esra Ersoy’un çıplak videosuna buradan ulaşabilirsiniz

Cicişlerden Esra Erosy’un çıplak videosu ve videoda söylediği sözlerin yankıları devam ederken, tüm gözler Ceyda Ersoy’a çevrilmişti. Herkes merakla Ceyda’nın yapacağı açıklamayı beklerken, günlerdir sessizliğini koruyordu. Sonunda beklenen oldu ve Ceyda Ersoy konu hakkında ilk açıklamasını yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceyda Ersoy’un açıklaması şu şekilde:

Ablamın şuursuzca çekilmiş olan videosuyla alakalı benim hiçbir ilgim yoktur! Lütfen 2 kişiyiz, birimiz bir şey yapınca diğerimiz de aynısıymışız gibi davranmaktan vazgeçin! Ayrıca ben ve ablam hakkında ağzına geldiği gibi konuşan Fatih Altaylı, Ali Eyüpoğlu ve Beyaz tv’deki tüm Söylemezsem Olmaz sunucuları gibi kişiler için de Türk Hukukuna başvurduğumuzu bildirmek isterim.

Bir insan bu kadar kolay infaz edilmeye çalışılamaz önce dönsünler kendilerinin geçmişlerine bir baksınlar! Başka bir kişiyi bu kadar kolay batıramaz bize gelince böyle! Bu böyle kalmaz Türk hukukuna güveniyoruz ve bu iğrenç insanların her birine dava açıyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

Cicişlerin arası bozuldu

Ciciş Kardeşler’den Esra ve Ceyda Ersoy, geçtiğimiz hafta evlerinde kavgaya tutuşmuşlardı. Kavganın nedeni çok geçmeden ortaya çıkan Esra Ersoy’un çıplak videosu ile netlik kazanmaya başladı. İddialara göre; Esra ve Ceyda’nın arası, Hacı Sabancı nedeniyle bozuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler