Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki: Zeka seviyemi ölçtüler, üstün zekalı çıktım! Derecesi de...

İlgili Postlar

Aleyna Tilki: Zeka seviyemi ölçtüler, üstün zekalı çıktım! Derecesi de…

Yaptığı çıkışlar ve iddialı konuşmaları sık sık gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak iddialı bir açıklamaya imza attı. Zeka seviyesini ölçtürdüklerini söyleyen Aleyna Tilki, üstün zekalı çıktığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki Aşkını İlan Etti: Artık Kaçma Gel Yanıma

Aleyna Tilki üstün zekalı çıktı

Geçtiğimiz haftalarda 18 yaşına gösterişli bir konser ile giren genç şarkıcı Aleyna Tilki, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Kendinde emin tavırları ile tanınan Tilki, ailesinin zeka seviyesini ölçtürdüklerini ve üstün zekalı çıktığını ifade etti. Üstelik, zeka seviyesi de 140’mış.

Aleyna Tilki kimdir?

Zeka seviyem ölçüldü, üstün zekalı çıktım

Aleyna Tilki, “Annem ve babam 4 yaşımdayken zeka seviyemi ölçtürttü. Üstün zekalı çıktım. 7 yaşımdayken bir kez ölçüldü, yine 140 yani üstün zekalı çıktım” diye konuştu. Üniversite dönemi yaklaşan  Aleyna Tilki, “Üniversitede hangi bölümü tercih edeceksiniz?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Psikoloji okumaya karar verdim. Konservatuvara karşıyım, çünkü yaratıcılığı öldürüyor” diye yanıt verdi.

Aleyna Tilki’nin, sürekli altını çizdiği çocukluktan beri hep bir numara olduğu açıklamalarının ardından zeka seviyesinin üstün derecede olduğunu açıklaması büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Emrah Karaduman ile aşk yaşıyor

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Emrah Karaduman işe aşk yaşadığını göstermişti. Bir eğlence mekanından çıkan ikiliden Emrah Karaduman uzaklaşmaya çalışırken, Aleyna Tilki, “Artık kaçma gel buraya.” diye seslenerek birlikte poz vermişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler