Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: Hira'ya kardeş geliyor!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Hira’ya kardeş geliyor!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafa karıştıran Demet Akalın, beklenen açıklamayı yaptı. Demet Akalın hamile mi? Hira’ya kardeş mi geliyor? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın: Taksit öde öde bittim!

Demet Akalın hamile mi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından “Ailemiz büyüyecek” notunu eklediği bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımı ile hamile olduğu iddialarının gündeme gelmesine neden oldu. “Demet Akalın hamile” dedikoduları ayyuka çıkınca da, herkesin merakla beklediği açıklamayı yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Tüp bebek geliyor

Hamilelik yorumları hakkında açıklama yapan Demet Akalın, “Öyle bir şey yok ama konser maratonu bittiği zaman tüp bebek yapacağım.” diye konuştu.

Euro fırlayınca frene bastım

Sık sık kıyafetlere olan düşkünlüğü ile haberlere konu olan Demet Akalın, bu tutkusu hakkında “Herkesin bir kötü huyu var benim de bu. Euro fırlayınca frene bastım. Kıyafetler hep euro, buraya gelince saçma paralar oluyor, ciddi kıstım.” dedi.

Bir bebek daha yapacak

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, sık sık kızı Hira ve eşi Okan Kurt ile birlikte olan paylaşımlarını takipçileri ile paylaşıyor. İlgiyle takip edilen Akalın’ın mutlu aile tablosu dikkat çekerken, bir çocuk sahibi daha olmaya karar verdiğini açıklaması hayranlarını mutlu etti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, konser maratonunun ardından bebek müjdesini verecek. Sevenleri, merakla müjdeli haberi beklemeye koyuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler