Ana SayfaDünyaBrad Pitt'in Yeni Sevgilisiyle İlk Pozu

İlgili Postlar

Brad Pitt’in Yeni Sevgilisiyle İlk Pozu

Ünlü aktör Brad Pitt, Angelina’dan ayrıldıktan sonra pek kimseciklerle görüntü vermemekteydi. Yakışıklı aktör sonunda; mimar ve profesör olan yeni sevgilisi Neri Oxman ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Brad Pitt’ten ayrılan Angelina Jolie, yeni bir aşka yelken açtı!

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, mimari bir projede çalışırken tanıştığı Neri Oxman’la birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Pitt; geçtiğimiz kasım ayında, sevgilisinin çalıştığı laboratuvara ziyarete gittiğinde çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabında yayımladı. Yakışıklı aktörün, yeni sevgilisi Profesör Oxman’ın kim olduğu ise epeyce merak edildi.

Angelina Jolie İle Brad Pitt Evliliğinde Bilinmeyenler Anlatıldı

Brad Pitt ve Angelina Jolie; 2005 yılında başlayan birlikteliklerini, 2014 yılında evlenerek devam ettirmişti. Ünlü çift, 2016 yılında, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Angelina Jolie’nin açtığı boşanma davası nedeniyle yollarını ayırmıştı. 2017 yılında resmen boşanan ünlü çiftten Brad Pitt, eşi Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra hiç kimseyle görüntü vermemişti.

54 yaşındaki ünlü aktör, sonunda yeni sevgilisiyle çekilen ilk fotoğrafını yayımlandı. Pitt’in, sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraftaki profesör sevgilisi büyük merak uyandırdı.

ABD’li aktör Pitt’in yeni sevgilisi Neri Oxman’ın; 42 yaşında, mimar ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) profesörü olduğu öğrenildi. Ünlü aktörün, İsrail uyruklu olan Profesör Oxman’la, sonbahardan beri aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler