Ana SayfaÜnlülerCeylan Ertem bir kadınla aşk yaşamak istediğini açıkladı

İlgili Postlar

Ceylan Ertem bir kadınla aşk yaşamak istediğini açıkladı

Ceylan Ertem bir kadınla aşk yaşamak istediğini açıkladı. Caz müziğin sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, konuk olarak katıldığı programda çarpıcı bir açıklamaya imza attı. Ceylan Ertem, bir hemcinsi ile aşk yaşamak istediğini açıkladı. Ceylan Ertem’in aşk yaşamak istediği kişi belli mi? Onun bu düşüncelerine neden olan ne oldu? Ceylan Ertem, isteğini nasıl açıkladı? Detaylar haberimizde…

Bir Kadınla Aşk Yaşamayı Çok İsterim!

Ceylan Ertem’den samimi açıklamalar

Caz müziğin en çok ismi duyulan sesi ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, Misafir Odası isimli programa konuk olarak katıldı. Ertem, program sunucularının sorularına büyük bir samimiyet ile yanıt vermesi ile dikkat çekti. Ceylan Ertem, kadınlara yönelik aşk şarkıları yazarken bu duygunun nasıl oluştuğunu yaşamadan da aşk şarkıları yazılıp yazılamayacağını soran program sunucusuna, bu durumun şart olmadığı şeklinde bir yanıt verdi.

Ceylan Ertem Kimdir?

Ceylan Ertem bir kadınla aşk yaşamak istediğini açıkladı

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, program sunucusunun sorusuna verdiği yanıtın ardından bir kadınla aşk yaşamak istediğini söyleyerek dikkat çekti. Ertem, konu hakkındaki düşüncelerini açıklarken “Hepimizin içinde kadınları arzulayan bir yan var. Bunu kimse inkâr etmesin. Ben kadınları da erkekleri de çok seviyorum. İnşallah, Allah’ım, senden tek bir isteğim var: Bir kadınla aşk yaşamak. Ama şu an erkekleri hâlâ çok seviyorum. Erkeklerden vazgeçemedim ama…” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler