Ana SayfaDedikoduCeren Moray Kameralara Yakalandı

İlgili Postlar

Ceren Moray Kameralara Yakalandı

Nico Brun ile 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay sonlandıran Ceren Moray kameralara yakalandı. Ünlü oyuncu dün akşam Cihangir’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Taksi bekledikleri sırada flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşıran ikili, mekana geri kaçtı. İşte detaylar;

Fransız Nico Brun ve Ceren Moray Tek Celsede Boşandı

Çiftin, bir süredir evliliklerini yürütemediği ve bu nedenle anlaşmalı olarak ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Nico Brun ve ailesiyle konuşabilmek için oyuncunun annesi Hülya Moray Fransızca, babası Celal Moray da İngilizce dersi almıştı.

Ceren Moray’dan Samimi Açıklamalar

Neden Ayrıldılar?

Evliliklerini de ilişkileri gibi gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Fransız Nico Brun ve Ceren Moray çiftinin neden boşandıkları henüz bilinmiyor. Boşanmayı sessiz sedasız halleden çiftten ayrılık sonrasında herhangi bir açıklama gelmedi. İkilinin bu ani ayrılığı akıllara herhangi bir ihanet olup olmadığı sorusunu düşürdü. Ancak bu konu hakkında çifte yakın kaynaklardan da herhangi bir açıklama yok. Sadece mesleki hayatıyla gündeme gelen ünlü oyuncunun boşanmayla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Ceren Moray Kimdir?

Ceren Moray: Toprlanmaya Çalışıyorum

Geçtiğimiz ay evlenen Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, Emirgan’daki evlerinde kutlama gerçekleştirdi. Düğüne katılan ünlü isimler arasında oyuncu Ceren Moray da yer aldı.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Moray, “Demet her şeyin en iyisini hak ediyor. Çok mutlu olsunlar.” dedi.

Geçtiğimiz ay Fransız eşi Nico Brun ile 5 yıllık evliliklerini sonlandıran 36 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili sorular karşısında ise “Ben toparlanmaya çalışıyorum. En kısa sürede atlatacağım.” ifadelerini kullandı.

Ceren Moray Kameralara Yakalandı

eçtiğimiz ay Fransız Nico Brun ile evliliğini sonlandıran Ceren Moray, dün gece Cihangir’deki bir mekan çıkışında gizemli erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Taksi bekledikleri sırada flaşların patlamasıyla panikleyen ikili, daha sonra mekana geri girdi.

Bir süre gazetecilerin gitmesini bekleyen 36 yaşındaki oyuncu, istediği olmayında tek başına çıkmak zorunda kaldı.

Ceren Moray, muhabirlerin “Ceren Hanım, yanınızdaki erkek arkadaşınızla içeri kaçtınız. Yeni bir ilişkiye mi başladınız? Hayırlı olsun diyelim mi?” şeklindeki sorularına “Arkadaşımla beraberdim. Şimdi evime gidiyorum. Yanımdaki erkek arkadaşım çok yakın arkadaşımdı.” diyerek, kaçamak cevap verdi.

“Ceren’le Alakam Yok”

Moray’ın erkek arkadaşı ise 10 dakika sonra çıktı. Alkolün verdiği etkiyle ayakta durmakta güçlük çeken ünlü oyuncunun arkadaşı, gazetecilere “Ne yapıyorsunuz siz? Ben burada çalışıyorum. Akşama kadar soğan, sarımsak ve pırasa doğruyorum. Ceren ile alakam yok.” diyerek ironi yaptı.

Moray’ın gizemli erkek arkadaşının, DJ’lik de yapan ajans sahibi Doğu Orcan olduğu öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler