Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'den Cannes Açıklaması

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’den Cannes Açıklaması

Dilan Çiçek Deniz, global bir markanın Cannes etkinliğine Türkiye’nin onur konuğu olarak katıldı. Dilan Çiçek Deniz Cannes hakkında açıklama yaptı. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Dilan Çiçek Deniz Kırmızı Halıda Büyüledi

Meryem Uzerli’nin 75. Cannes Film Festivali kırmızı halısında boy göstermesinin ardından Dilan Çiçek Deniz de Fransa’da bir markanın davetlisi olarak etkinliğe katıldı.

Yıldız müzisyen Kylie Minogue ve Güney Kore’nin ünlü DJ’i Peggy Gou’nun katıldığı etkinlikte Deniz, Türkiye’nin onur konuğuydu. Çiçek, Cannes’da Hakan Yıldırım imzalı bir elbise tercih etti.

Dilan Çiçek Deniz’den Cannes Açıklaması

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam sevgilisi Thor Saevarsson ile Nişantaşı Dark’ta objektiflere takıldı. Keyifli olduğu görülen ikilinin oturduğu masada gülerek sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde 75. Cannes Film Festivali’ne katılan Deniz, davet hakkında, “Harika bir festivaldi. Çok keyif aldım ve yeni insanlarla tanıştım” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi samimi bir röportaj veren Deniz şu sorularada yanıt vermişti;

Geçen hafta Cannes’daki bir partiye Türkiye’nin onur konuğu olarak katıldın. Nasıldı Cannes macerası?

Magnum’la geçen sene reklam kampanyamız vardı. İki senedir pandemi yüzünden Cannes’da etkinlikler yoktu. Bu sene markanın yeni ürünü ‘Düet’ için düzenlediği partinin konuğu olarak oradaydım. İki gün çok yoğun, dolu dolu ve keyifli geçti. Şarkıcı Kylie Minogue ve DJ-prodüktör Peggy Gou ev sahipleriydi; onlarla tanıştım. İkisi de çok tatlıydı.

Peki, başka projelerin var mı?

Dijital platform için bir Film çektik. Yeni sezonda bir ana kanalda dizim olacak. Ekranda görmeye çok da alışkın olmadığımız, çok katmanlı, güçlü bir kadın karakteri canlandırıyorum. O iş beni çok heyecanlandırıyor. Bir de bağımsız bir sinema filminde rol aldım.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler