Ana SayfaÜnlülerCenk Küpeli, Demet Şener'in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

İlgili Postlar

Cenk Küpeli, Demet Şener’in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

Eski manken Demet Şener, önceki akşam iş insanı eşi Cenk Küpeli ile birlikte Tarabya’da yürüyüş yaparken objektiflere yansımıştı. Çiftin korona virüse karşı önlem almaması dikkat çekmişti.  Eski manken Demet Şener, hakkında çıkan estetik iddialarını “Sadece dudaklarımda dolgu var” diyerek yalanladı. Şener, bir de itiraf yaptı: “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor.” İş insanı Cenk Küpeli ile adeta ikinci baharını yaşayan Demet Şener’in evliliği 21 Haziran’da birinci yılını dolduracak. Doldurması ile birlikte açıklama yapan çift gündeme oturmuştur. Cenk Küpeli, Demet Şener’in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

Cenk Küpeli, Demet Şener'in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

“Evde kal” çağrısı yapan Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay aynı sahilde görüntülendi

Demet Şener’in Kanatinadayken Yaptığı Hareket Unutulmadı!

Demet Şener,  önceki gün Yeniköy’de evine yakın bir manavdan alışveriş yaparken görüntülenmişdi. Korono virüsü sebebiyle evinden çıkmadığını söyleyen ünlü manken, “Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum. Evdeyiz, süreci evde geçiriyoruz” şeklinde ifade etmişti. Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuşan ve estetik iddialarını “Sadece dudaklarımda dolgu var” diyerek yalanlayan Demet Şener, bir de ilginç bir itirafta bulundu. Şener: “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor. Tel taktıracaktım “Sakın yaptırma, böyle güzel” sözleri üzerine vazgeçtim. Eşim doğallığı seviyor.” dedi.

Demet Şener Kimdir?

Cenk Küpeli, Demet Şener’in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

İbrahim Kutluay’la 11 yıllık evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Demet Şener, boşanmasından kısa bir süre sonra Cenk Küpeli ile evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çift, aşk dolu pozlarını sosyal medya üzerinden sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Eski manken Demet Şener, önceki akşam iş insanı eşi Cenk Küpeli ile birlikte Tarabya’da yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Çiftin koronavirüse karşı önlem almaması dikkat çekti

Eski manken Demet Şener, önceki akşam iş insanı eşi Cenk Küpeli ile birlikte Tarabya’da görüntülendi. El ele yürüyüş yapan çift, gazetecilerle selamlaştıktan sonra yürüyüşlerine devam etti.

İkilinin koronavirüsten korunmak adına maske ve eldiven takmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde gazetecilerin, “Tatil planınız var mı?” sorusuna Demet Şener, “Tatile çıkmayacağız. Markamın işleri var, onunla ilgileneceğim” diyerek cevap vermişti.

Demet Şener Giyim Markasının Lansmanını Gerçekleştirdi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler