Ana SayfaDedikoduCemre Kemer: Koronavirüsü Sorunsuz Atlattık

İlgili Postlar

Cemre Kemer: Koronavirüsü Sorunsuz Atlattık

Aralık 2020’de Emir Medina ile dünyaevine giren, bir dönem müzik piyasasında fırtınalar estiren Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı. Bir süre önce hastalandıklarını söyleyen Cemre Kemer “Koronavirüsü sorunsuz atlattık” açıklamasını yaptı. İşte Cemre Kemer’in o açıklamaları;

Bakıcıları Bile Korona Olmuş…

Cemre Kemer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğün sonrası koronavirüse yakalandığını, sonrasında bir yaşındaki kızı Karla ve bakıcılarının da Covid olduğunu söyledi.

Cemre Kemer: Koronavirüsü Sorunsuz Atlattık

Süreci sorunsuz anlattıklarını belirten 37 yaşındaki şarkıcı, “Çok şükür sıkıntılı bir durumumuz olmadı, fakat tüm aile virüse yakalandık. Sıkıntısız bir karantina süreci sonrası normal hayatımıza döndük. Bugün de birkaç eksiğimiz vardı onları tamamlamak için alışverişe çıktık. Hepinize iyi çalışmalar” açıklamasını yaptı.

“Hayatımı Değiştirdim”

Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda MAG dergisine röportaj vermişti. Ünlü şarkıcı, “Anneliği bir cümleyle anlatır mısınız?” sorusuna, “Gitgide büyüyen ve derinleşen bir aşk diyebiliriz” demişti.

Cemre Kemer, anne olmakla birlikte hayatının nasıl bir değişime uğradığı hakkında, “Hayatımı çok uzun süredir kendi düzenim ve disiplinim içinde yaşarken, bir anda bebeğimin saatleri, düzeni ve huzuruna göre değiştirdim. Sosyalleşmekten tutun, yediğime, içtiğime, uyuduğum uykuya kadar her şeye, onun doğrultusunda karar vermeye başladım. Beklentim de bu şekildeydi; çok şaşırıp afallamadım, kendimi uzun bir süre bu şekilde yaşamaya hazırlamıştım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan az çok bir farkındalığım vardı duruma” sözleriyle anlatmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler