Ana SayfaDedikoduCemre Kemer'den Duygusal Kutlama

İlgili Postlar

Cemre Kemer’den Duygusal Kutlama

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Cemre Kemer, vaktinin çoğunu eşi ve kızı Karla ile birlikte geçiriyor. Zaman zaman mutlu aile pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunan Kemer, son paylaşımında Medina ile 10’uncu yıllarını kutladı. Cemre Kemer’den duygusal kutlama geldi. İşte detaylar;

“Biraz Büyüsün Durmayacağız!”

“Beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivite” sorusu üzerine Cemre Kemer “Akşamları banyosunu beraber yapıyoruz ve bu ikimizin de en sevdiği şeylerden biri diyebilirim. Şu an henüz çok küçük olduğundan çok fazla bir aktivitemiz olamıyor. Tabii, oyun oynamak gibi klasik şeyleri saymamaya çalıştım. Biraz büyüsün, o zaman durmayacağız” şeklinde konuştu.

Anneler Günü mesajını da paylaşan Cemre Kemer “Bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü. Doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul. Anneler Günü’müz kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

Cemre Kemer Kimdir?

Eşi Ve Kızıyla Paylaşım

Vaktinin çoğunu kızıyla geçiren ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Kemer, eşi Emir Medina ve kızı Karla ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Fotoğraflarda babasının omzunda olan Minik Karla’nın bir yandan da annesinin saçlarını tutması gözden kaçmamıştı. Kemer-Medina ve kızlarının pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Cemre Kemer’den Duygusal Kutlama

Tüm bunların ardından Kemer’den yeni bir paylaşım geldi. Emir Medina ile birlikteliklerinin 10’uncu yılını kutlayan ünlü isim, yıllar önce birlikte verdikleri bir pozu paylaştı. Kemer, fotoğrafa; “10’uncu yıl. Canım benim” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler