Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel Mükremin Gezgin'e Ateş Püskürdü

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Mükremin Gezgin’e Ateş Püskürdü

Oyuncu Bergüzar Korel’den doğum yaptığını iddia edip kucağında bebekle poz veren TikTok kullanıcısı Mükremin Gezgin’e tepki geldi. Bergüzar Korel Mükremin Gezgin’e ateş püskürdü. “Yettiniz artık gerçekten ya!” diyen Korel, “Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun!” sözleriyle isyanını dile getirdi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Mükremin Gezgin Doğum Yaptığını İddia Etti

Bir süredir sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hamile olduğunu iddia eden TikTok kullanıcısı Mükremin Gezgin, önceki gün hastanede doğum yaptığını ileri sürmüştü.

Kucağında bebekle çekilen fotoğraflarını Instagram’dan yayınlayan Gezgin’in görüntüleri büyük tepki topladı. Sosyal medyada Gezgin hakkında soruşturma açıldığı söylenirken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sosyal medyada tepki çeken paylaşıma, oyuncu Bergüzar Korel de isyan etti. Geçtiğimiz yıl kasım ayında kızı Leyla’yı kucağına alarak üçüncü kez anne olan Korel, “Yettiniz artık gerçekten ya!” diyerek adeta ateş püskürdü.

Bergüzar Korel kimdir?

39 yaşındaki oyuncu, söz konusu görüntüler için şu ifadeleri kullandı:

Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu… Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz beğeni ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler