Ana SayfaDedikoduCemre Kemer: Annelik Sonsuz Bir Okul

İlgili Postlar

Cemre Kemer: Annelik Sonsuz Bir Okul

Dağılan Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Emir Medina ile Aralık 2020’de evlendi, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla’yı kucağına aldı. 37 yaşındaki şarkıcı, anneliğin verdiği duyguları, doğumdan sonra hayatındaki değişiklikleri, Karla isminin hikayesini ve bebeğiyle geçirdiği anları anlattı. Cemre Kemer “Annelik sonsuz bir okul gibiymiş” dedi. İşte o açıklamalar;

Röportaj Verdi

Haziran 2019’da nişanlanan, 23 Aralık’ta evlenen ve 4 Temmuz’da ilk kez anne olma mutluluğunu yaşayan Cemre Kemer, MAG dergisine röportaj verdi. Ünlü şarkıcı, “Anneliği bir cümleyle anlatır mısınız?” sorusuna, “Gitgide büyüyen ve derinleşen bir aşk diyebiliriz” yanıtını verdi.

“Hayatımı Değiştirdim”

Cemre Kemer, anne olmakla birlikte hayatının nasıl bir değişime uğradığı hakkında, “Hayatımı çok uzun süredir kendi düzenim ve disiplinim içinde yaşarken, bir anda bebeğimin saatleri, düzeni ve huzuruna göre değiştirdim. Sosyalleşmekten tutun, yediğime, içtiğime, uyuduğum uykuya kadar her şeye, onun doğrultusunda karar vermeye başladım. Beklentim de bu şekildeydi; çok şaşırıp afallamadım, kendimi uzun bir süre bu şekilde yaşamaya hazırlamıştım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan az çok bir farkındalığım vardı duruma” dedi.

Bebeğinin İsmine Nasıl Karar Verdi?

Cemre Kemer, Karla ismine karar verme hikayesini şöyle anlattı:

Bir hikâyesi var tabii ki ama anlamı yüzünden tercih ettim diyebiliriz. Karla, özgür ve güçlü kadın demek. Bence bir kadın için en önemli başlıklardan biri bu olmalı, burası öyle bir dünya.

“Konrol Manyağıyım”

Şarkıcı, çocuklarınızın kariyer planlamasına dahil olma konusunda ise “Kariyer planlamasına dahil olmamayı isterim, ama çok kontrol manyağı bir karakter olduğumdan burnumu sokmadan duramam gibi geliyor. Onun yerine karar vermem ama çaktırmadan, alttan alttan yönlendirme yapacağım kesin” ifadelerini kullandı.

“Biraz Büyüsün Durmayacağız!”

“Beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivite” sorusu üzerine Cemre Kemer “Akşamları banyosunu beraber yapıyoruz ve bu ikimizin de en sevdiği şeylerden biri diyebilirim. Şu an henüz çok küçük olduğundan çok fazla bir aktivitemiz olamıyor. Tabii, oyun oynamak gibi klasik şeyleri saymamaya çalıştım. Biraz büyüsün, o zaman durmayacağız” şeklinde konuştu.

Anneler Günü mesajını da paylaşan Cemre Kemer “Bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü. Doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul. Anneler Günü’müz kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler