Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım'a Salih Bademci'den Yorum

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım’a Salih Bademci’den Yorum

Kendisi gibi oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından kaslarını sergilediği fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımını gören meslektaşı Salih Bademci, bu pozlara kayıtsız kalmadı. Kaan Yıldırım’a Salih Bademci’den yorum geldi. İşte Salih Bademci’nin Kaan Yıldırım’ın paylaşımına yaptığı herkesi gülümseten o yorumu;

Kaan Yıldırım ve Hande Erçel Aşk Yaşıyor

Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra popçu Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’la adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, geçtiğimiz ay ünlü oyuncuyla Emirgan’da bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları iddia edilen çift, çıkışta Yıldırım’ın arabasına binmişti. Arka koltuğa binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de planları tutmamıştı.

Çevirmede Yakalandılar

Anadolu Yakası’na geçerken çevirmeye yakalanan çift, kameraları görünce küçük bir şaşkınlık yaşamıştı. Sorulara cevap vermeyen oyuncular, Hande Erçel’in Beykoz’daki evine gitmişti.

2019 yılında ekranlara gelen ‘Halka’ adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, Londra sokaklarında görüntülenince, sürpriz birliktelik ortaya çıkmıştı.

Kaan Yıldırım kimdir?

Hande Erçel’den İtiraf

Geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen Erçel, Londra tatili sorularına; “Bu aralar birazcık tatil yaptım, evet” yanıtını vermişti. Erçel, Kaan Yıldırım’la birlikteliğiyle alakalı ise “Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel kimdir?

Kas Şovu Yaptı

Erçel ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Kaan Yıldırım,  sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi. Şimdilerde ‘Mevlana’ adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, son paylaşımında kaslarını sergiledi.

Kaan Yıldırım’a Salih Bademci’den Yorum

Son dönemin popüler isimlerinden Salih Bademci’den, oyuncu arkadaşının pozlarına esprili bir yorum geldi. Eğlenceli üslubuyla tanınan Bademci, Yıldırım’ın paylaşımına “Abartmasak mı? Evet biraz kıskançlık içerebilir. Ne var” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler