Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın Hayatındaki Tüm Kadınlar

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Hayatındaki Tüm Kadınlar

Oldukça hareketli bir aşk hayatına sahip olan Cem Yılmaz, son olarak Defne Samyeli ile bir aşka başladı. Peki, Cem Yılmaz daha önce kimlerle ilişki içerisindeydi?

Çektiği filmler, yaptığı açıklamalar ve sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarla sürekli gündeme gelen Cem Yılmaz, aşk konusunda da oldukça iddialı. Bugüne kadarki süreç içerisinde pek çok farklı isimle bir ilişkiye başlayan Cem Yılmaz için bir o kadar da farklı iddialar gündeme getirildi. Özellikle son dönemlerde Defne Samyeli ile aşk yaşadığına dair gündeme gelen haberlere yanıt vermeyerek soru işareti yaratan Cem Yılmaz, son olarak görüntülendiğinde Defne Samyeli’ne olan aşkını herkesin önünde dile getirdi ve aşk da böylece belgelenmiş oldu.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı belgelendi!

İşte Cem Yılmaz’ın eski olsa da unutulmayan, gündemden düşmeyen sevgilileri…

Cansu Dere

Birlikteliğini açıklayan ikili, 2014 senesinde ayrıldı.

Cansu Dere kimdir?

Özge Sabuncu

Bodrum’da yapılan tatil sonrasında ortaya çıkan bu ilişkide Sabuncu’nun yazdığı bir mesaj damga vurmuştu. Sabuncu yapılan bir yoruma karşılık olarak “Yatakta kopuyorduk, zavallı” demişti.

Selin Toktay

Lolita lakabıyla dikkat çeken Selin Toktay da bir dönem Cem Yılmaz ile birlikte olmuştu.

Sema Şimşek

Sema Şimşek ile çok kısa süreli bir ilişki yaşayan Cem Yılmaz bu ilişki sırasında ‘Kalbimi açıyorum, anlamıyor. Birtakım oyunlar yapıyor. Yapma bunu bana ya, yemiyorum. Bir türlü şöyle felsefesi olan, muhabbetimiz olacak birine rastlamadım. İlişkilerim karikatürlerim gibi..’ demişti.

Sema Şimşek kimdir?

Ahu Yağtu

Cansu Dere ile ayrıldıktan sonra Ahu Yağtu ile birlikteliğe başlayan çift aynı zamanda ihanet iddialarıyla da gündeme gelmişti. Zira Ahu Yağtu’nun hamile kalması sonrasında birliktelik başlamıştı. Çift 2013’te ayrıldı.

Ahu Yağtu kimdir?

Demet Şener

Cem Yılmaz özellikle ilk dönemlerinde Demet Şener ile birlikte olmuştu.

Demet Şener kimdir?

Deniz Barut

Miss Turkey yarışmasını sunduğu dönemlerde yarışmada yer alan Deniz Barut’la tanışan Cem Yılmaz daha sonrasında ilişkiye başlamıştı. 2002’de birlikte olan çiftin ilişkisi çok kısa sürdü.

Deniz Barut kimdir?

Lal Dedeoğlu

Cem Yılmaz’ın aşkını net bir şekilde dile getirdiği Lal Dedeoğlu, komedyenin tutkulu aşklarından birisiydi. Öyle ki Cem Yılmaz “Onun yeri bende her zaman ayrıdır” diyerek Lal Dedeoğlu aşkını sürekli dile getirmişti.

Merve Çağıran

Fi dizisinde bir bölüme konuk oyuncu olan Cem Yılmaz, sette Merve Çağıran ile tanıştıktan sonra yeni bir aşk doğmuştu.

Ebru Şallı

Geçtiğimiz yaz başlayan bu aşk sürpriz olarak değerlendirilirken yine kısa sürmüştü.

Ebru Şallı kimdir?

Ayşe Hatun Önal

Cem Yılmaz’ın en çok gündeme gelen aşklarından birisi olan Ayşe Hatun Önal ilişkisi uzun süreli olmadığı gibi sonrasında pek çok spekülasyon da gündeme gelmişti.

Ayşe Hatun Önal kimdir?

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya da Cem Yılmaz ile aşk yaşayanlardan birisi olmuştu.

Deniz Akkaya kimdir?

Defne Samyeli

Ve son olarak Cem Yılmaz’ın aşk hayatındaki son isim Defne Samyeli oldu.

Defne Samyeli kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler