Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve İdil Fırat'ın kaçma çabaları...

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve İdil Fırat’ın kaçma çabaları…

Sevgili oldukları iddiaları ile gündeme gelen Cem Yılmaz ve İdil Fırat’tan şaşırtan hareketler. Aynı mekandan çıkan Cem Yılmaz ve İdil Fırat, aynı karede görüntülenmemek için yoğun çaba sarf etti. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz, 10 yıldır gülemeyen adamı güldürmeye çalıştı. Başarabildiler mi?

Cem Yılmaz ve İdil Fırat aşk mı yaşıyor?

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ve oyuncu İdil Fırat, son zamanlarda aşk yaşadıkları iddiaları ile gündemde. Her ne kakar birlikte görüntü vermemiş olsalar da iddiaları kuvvetlendiren hareketleri ile dikkat çektiler.

İdil Fırat kimdir?

Panik halleri şaşkınlık yarattı

Geçen hafta bir mekanda ayrı ayrı basın mensuplarının objektifine yakalanan Cem Yılmaz ve İdil Fırat, önceki gece yine aynı mekanda ayrı ayrı görüntülendiler. İki ünlü isim, aynı karede yer almamak için yoğun çaba sarf ederek dikkat çektiler.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz ve İdil Fırat aynı mekanda

Önceki akşam DasDas sahnede izleyici karşısına çıkan  Bertolt Brecht’in ölümsüz eseri ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ni izlemeye gidenler arasında ünlü şovmen Cem Yılmaz ve güzel oyuncu İdil Fırat da vardı. İki ünlü ismin yanı sıra Ozan Güven, Nurgül Yeşilçay, Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Boran Kuzum, Melisa Sözen, Hande Doğandemir, Arif Pişkin ve Tansu Biçer gibi isimlerin de katıldığı gecede, izleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Biri koştu, diğeri saklandı

İdil Fırat, mekan çıkışında basın mensuplarının olduğunu öğrenince, hızlı adımlarla kendisini bekleyen araca gitti. Ünlü oyuncunun koşar adım gittiğini gören Cem Yılmaz ise, arkadaşlarının arkasına saklanmaya çalıştı. Şovmen Cem Yılmaz ve oyuncu İdil Fırat’ın bu panik halleri, aynı karede yer almamak için sarf ettikleri yoğun çaba dikkat çekerken, haklarında çıkan aşk iddialarının kuvvetlenmesine neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler