Ana SayfaDedikoduGözlerinin Önünde 1 Kişi Ölen Hande Yener Şoka Girdi!

İlgili Postlar

Gözlerinin Önünde 1 Kişi Ölen Hande Yener Şoka Girdi!

Gözlerinin Önünde 1 Kişi Ölen Hande Yener Şoka Girdi!

Hande Yener, oğlunu izlemeye gittiği gecede şok edecek şeylere şahit oldu. Eğlenmeye giden Hande Yener’in olduğu mekanda silah çatışma oldu, ünlü popçunun gözü önünde 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Peki Hande Yener ne yaptı? Detaylar haberimizde…

O Anlara Şahit Olan Hande Yener Şok Geçirdi

Bir gece kulübünde DJ olarak çalışan oğlunu izlemeye giden ünlü sanatçı Hande Yener, sabaha karşı kulüpte bir müşteri ile çalışanlar arasında çıkan silahlı çatışmaya tanıklık etti. Korku dolu saatlerin yaşandığı olayda güvenlik görevlisinin açtığı ateşle bir müşteri hayatını kaybedip 2 kişi yaralanırken ünlü sanatçı olayın etkisiyle şok geçirdi.

Çıkan kavga üzerine kendini dövdüğü iddia eden kişi, diğerlerini gece kulübü kapısına çağırdı. Ancak çağrısına cevap alamayan şahıs rast gele ateş etti. Şahısın ateş etmesi üzerine mekanın güvenlik görevlileri ateş eden şahısın üzerine tabiri caizse kurşun yağdırdı. Yaşanan çatışmada vücuduna isabet eden çok sayıda kurşunla yere yığılan Uçar Er olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.

Olaydan sonra gerekli müdahaleler yapıldı ve kişiler göz altına alındı.Olaya tanıklık eden Hande Yener ise yaşanan olay sonrası bir süre şok geçidi, ardından kendine gelince kulüpten oğluyla birlikte ayrıldı.

Gözlerinin Önünde 1 Kişi Ölen Hande Yener Şoka Girdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler