Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan, olay çıkaracak gönderme!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan, olay çıkaracak gönderme!

Demet Akalın ile küsen Seren Serengil’in Hande Yener ile barışmasının ardından, Demet Akalın cephesinden gelecek hamle beklenmeye başlamıştı. Beklenen hamle sonunda geldi. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hande Yener ve Seren Serengil barışmasına gönderme yaptı. Bu gönderme, olay çıkarır. İşte detaylar…

Demet Akalın’ın Hedefinde Hande Yener Var: “Hande’yle İlgili Bilgi Topluyorum”

Hande Yener – Seren Serengil barışmasına Demet Akalın göndermesi

Demet Akalın ile arası bir dönem iyi olan Seren Serengil, Akalın’ın ezeli rakibi Hande Yener ile de küstü. Ancak, geçtiğimiz haftalarda Hande Yener ve Seren Serengil sürpriz şekilde barışmıştı. Tabi, olayın dikkat çekici kısmı bu barıştan önce Seren Serengil’in Demet Akalın ile arası bozulmuştu.

Hande Yener kimdir?

Demet Akalın’dan dostluk göndermesi

Seren Serengil ve Hande Yener’in barışmasının ardından gözler Demet Akalın’a çevrilmişti. Demet Akalın, beklenen hamleyi yaptı ve sosyal medya hesabından ünlüler dünyasından isimlerin de aralarında bulunduğu arkadaşları ile bir araya geldiği anda çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Akalın, paylaşımına “Biri canım 20 senelik…. Biri ahretliğim küstüğüm zaman bile beni satmaz! Biri dünyanın en pozitif insanı, biri daha yeni can oldu. Biri birinden daha az kıymetli değil! Sahtekar değil, güzel dost biriktirin sizinle işi bitince düşmanınızın kucağına koşanı bulmayın! Size sevgisi olmayanın kendine de saygısı yoktur!” notunu yazdı. Akalın’ın bu paylaşımı, Seren Serengil ve Hande Yener barışmasına gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Seren Serengil kimdir?

Bir dönem Demet Akalın ile yakın olan Seren Serengil, Hande Yener’e cephe almıştı. Hande Yener’in Demet Akalın hakkındaki iddialarına “Öyle bir şey var mı Allah aşkına. Demet kime para vermiş? Bu gazetecilere size büyük hakaret bence. En önemlisi, sizler para alıyormuşsunuz da ona göre boru öttürüyormuşsunuz. Bir gün basına dil uzatıyor, ertesi gün haraç aldığını iddia ediyor. Ne yani hangi Hande’ye inanalım?” şeklinde tepki göstermişti.

Demet Akalın kimdir?

Hande Yener’in Seren Serengil’in yıllar önce çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından paylaşması ile ortalık karışmıştı. Hande Yener ve Seren Serengil arasında adeta yaylım ateşi başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde barışan Seren Serengil ve Hande Yener, küslüğü unuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler