Ana SayfaÜnlülerCem Adrian Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı...

İlgili Postlar

Cem Adrian Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı…

Ünlü Türk müzisyen ve söz yazarı Cem Adrian’ın 69 yaşındaki babası Celal Filiz, Dün Edirne’de kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapamıştı. Ünlü sanatçının acı günü, bugün babasını toprağa teslim etti. İşte acı Detaylar…

Cem Adrian’ın Kral Hareketi Sosyal Medyada Çok Konuşuldu…

Cem Adrian Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı…

Söylediği eserler ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cem Adrian ismiyle bilinen Edirneli usta müzisyen ve söz yazarı Cem Filiz’in 69 yaşındaki babası Celal Filiz, Edirne’ deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kanser tedavisi ile baş etmeye çalışırken dün hayata gözlerini kapamıştı.

Usta Müzisyen Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı…

Bugün Edirne’nin Merkeze bağlı Ekmekçi köyü mezarlığında Celal Filiz için cenaze töreni düzenlendi. Covid 19 tedbirleri içeriğinde kılının cenaze namazına sanatçı Cem Adrian’ın anneleri Nazlı Filiz, ablaları Özlem Alper, yakın çevresi ve köylüler iştirak etti. Cenaze töreninin ardından Celal Filiz naaşı, okunan dualarla toprağa teslim edildi.

Babası Celal Filiz’ a son görevini yapan Cem Adrian’ın oldukça üzgün olduğu gözlemlendi. Cenazede taziyeleri kabul eden ünlü sanatçı, törende hazır bulunan habercilere herhangi açıklama yapamayacağını iletti.

Cem Adrian Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler