Ana SayfaÜnlülerNurseli İdiz 'den Evlilik Yorumu Geldi

İlgili Postlar

Nurseli İdiz ‘den Evlilik Yorumu Geldi

Usta oyuncu Nurseli İdiz katıldığı Demet Akalın ve Alişan’ın programında yaptığı evlilik açıklaması ile gündeme geldi. İdiz “Bu saatten sonra evlilik çok zor geliyor. Çok başka bir şey olması lazım. Evlenirsem evimizin ayrı olmasını isterim” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Nurseli İdiz kimdir?

Evlilik Bu Saatten Sonra Zor

Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu programa katılan İdiz, evlilik ile ilgili konuştu.

1983 yılında nikah masasına oturduğu Cem İdiz ile yollarını 1999’da ayıran İdiz, “Kendinden küçük bir adamla beraber olur musun?” sorusuna yanıt verdi.

İdiz, “Kendimden küçük bir adamla beraber olurum. 45-50 yaşında olabilir, 9 yaş falan küçük. Evler ayrı olsun da görüşülelim, gidelim, gelelim, seyahat yapalım. Evlilik bu saatten sonra çok zor geliyor. Çok başka bir şey olması lazım. Evlenirsem evimizin ayrı olmasını isterim” ifadelerini kullandı.

Bekarlığa Veda Etmek Zor

Öte yandan İdiz, geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle konserleri iptal edilen Coşkun Sabah ile Serdar Ortaç’ın “Masraflarımız çok, hazıra dağ dayanmaz” şeklindeki açıklamalarını da değerlendirmişti.

En Büyük Hatam Birikim Yapmamak

Nurseli İdiz, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

Aylık 20 bin TL kaybım var. Ama birçok kişinin ekonomik sıkıntı çektiği bu zamanda Coşkun ile Serdar’ın açıklaması ayıp. Benim kenarda birikmiş param olabilirdi ama yanlış bir ticari hamle ile bütün mal varlığımı kaybettim. Bir ticari başarısızlığa düştüm. Çok büyük borçlar ödedim.

En büyük hatam. Birikim yapmamak. Belki daha az borç ödeyip kendime saklayabilirdim. Hala da borçlarım var umarım işler açılır da her şey hallolur.

Şişman Olmasam Yine Soyunurdum

Nurseli İdiz, 2018 yılında verdiği bir röportajda 1993 yılında ‘Kız Kulesi Aşıkları’ filmindeki cesur sahneleriyle ilgili gelen “Çıplak yüzme ve ateşli sahnelerine nasıl tepki almıştın” sorusuna şu yanıt vermişti: “Başka ülkeye kaçmayı planladım. Kendimi Hollywood’da Demi Moore sanıp çekiverdim. O zaman daha deliymişim. Güzeldi yahu, iddialı filmdi. Bu kadar şişman olmasam yine yaparım. Ne var, film iyi olsun yeter ki.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler