Ana SayfaDedikoduCansu Dere Doğallığıyla Kendine Hayran Bıraktı

İlgili Postlar

Cansu Dere Doğallığıyla Kendine Hayran Bıraktı

Kanal D’de yayınlanan “Sadakatsiz”de Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, ELLE dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. Az makyajlı olduğu gözlerden kaçmayan Cansu Dere doğallıyla kendine hayran bıraktı. İşte çekimlerden bir kare;

Son Dönemlerin En Dikkat Çeken İsimlerinden

Oyunculuk kariyerine “Ezel” dizisinde canlandırdığı “Eyşan” karakteriyle başlayan hatta bu karakterle dillere pelesenk olan Cansu Dere kendisini iyi geliştiren isimlerden biri. İlk oynamaya başladığı dönemlerden beri bakışlarıyla hafızalarımıza kazınan güzel manken kısa sürede ekranların en başarılı isimlerinden biri olmayı başardı.

Yurt Dışında Da Hayranları Çok

Bir dönem podyumların en güzel kadınlarından olan Cansu Dere kuşkusuz ekranlarında en duru isimlerinden biri. Güzelliği ve yeteneğiyle tüm dünyada dikkat çekmeyi başaran isimlerden olan Cansu Dere Bu yıl 73’üncüsü gerçekleştirilen Fotogramas De Plata’da ödül gecesinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri’ye vermek üzere sahneye çıkmıştı.

Rihanna’nın Eski Sevgilisi Cansu Dere’nin Yeni Sevgilisi!

Geceye dümdüz siyah bir elbiseyle katılan Cansu Dere girişte hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve fotoğraf çektirmişti.

Cansu Dere Doğallığıyla Kendine Hayran Bıraktı

Oyuncu, beyaz bikinisiyle Emre Güven’in objektifine poz verdi. Cansu Dere, dergiden fotoğraflarını sosyal medya sayfasından beğeniye sundu. Oyuncunun hayranları “Zamansız ve yalın güzel. Hayranlık uyandırıyor. Kusursuz bir kadın” yorumlarında bulundu. Cansu Dere, “Sadakatsiz”in final yapmasıyla yakın arkadaşlarıyla birlikte Uzak Doğu tatiline çıkacağını söyledi.

Cansu Dere kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler