Ana SayfaDedikoduEngin Altan: Oyunculuk Benim Tutkum

İlgili Postlar

Engin Altan: Oyunculuk Benim Tutkum

Engin Altan Düzyatan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayınlanan The Kurator dergisinin yeni sayısının kapak çekimleri için olbjektif karşısına geçti. Çekim sonrası kendisi hakkında özel bir röportaj veren ünlü oyuncu Engin Altan “Oyunculuk benim tutkum” dedi. İşte o röpotajın bir kısmı;

Engin Altan Düzyatan Yabancı Bir Dergi İçim Kamera Karşısına Geçti

Engin Altan Düzyatan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayınlanan The Kurator dergisinin ramazan ilkbahar özel sayısının kapağında yer aldı.

Oyuncu, aynı zamanda derginin yeni sayısının içeriklerinin ne olacağına karar verdi.

Engin Altan: Oyunculuk Benim Tutkum

Düzyatan, dergi için Dubai’de objektif karşısına geçti.

Ünlü oyuncu, “Oyunculuk benim işim, hobim ama en çok da tutkum. Oyuncu olarak, her projede farklı karakterleri kişiselleştiriyoruz, bu nedenle kendi benliğimizin farklı, hatta bazen bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarıyoruz” açıklamasını yaptı.

“Ünlülük Hayatınızı Sınırlandırıyor”

Oyuncu, mesleğine dair ise şu anekdotları verdi: “Hayattaki her şey gibi, ünlü bir oyuncu olmanın da inişleri ve çıkışları var. Sanılanın aksine muazzam bir disiplin ve sabır gerektirir. Bazen herkesin sahip olduğu özgürlüğe sahip değiliz; hayatlarımız sınırlı. Yıldızlık ve beraberinde getirdiği liderliğin de bir sorumluluğu var. Eğer milyonlar sizi izliyorsa ve size rol model oluyorsa, o zaman büyük bir sorumluluğunuz var demektir.” Oyuncu, “Gelecek olarak NFT’leri ve kriptoyu görüyorum” dedi.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler