Ana SayfaDedikoduÖzge Yağız'dan Ruh Eşi Açıklaması

İlgili Postlar

Özge Yağız’dan Ruh Eşi Açıklaması

Özge Yağız, Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan programı “Hakan Gence İle Sıkı Muhabbet”in bu haftaki konuğu oldu. Kendisi hakkında oldukça samimi açıklamalarda bulunan Özge Yağız’dan ruh eşi açıklaması geldi. Peki güzel ismin hayatında biri var mı? İşte Özge Yağız’ın programdaki o açıklamaları;

Estetik Mi Yaptırdı?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Yemin dizisinde rol alan Özge Yağız duru güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraksa da ünlü oyuncunun yeni projesinde ve çekildiği fotoğraflarda yüz hatlarındaki ufak tefek değişiklikler gözden kaçmıyor. Buda estetik iddialarını beraberinde getiriyor. Sizce değişim makyaj ve fotoğraf filtrelerinden mi yoksa Özge Yağız’da estetik yaptıran isimler arasına mı katıldı?

Özge Yağız’dan Kariyer Açıklaması

Kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren Yağız, oyunculuk serüveninin nasıl başladığını anlattı:

“İlk kez girdiğim seçmelerde ilk işimi almıştım ve ertesi gün hemen sete çıktım. Hızlı, heyecanlı ve tutkulu bir başlangıçtı. Böyle de devam ediyor. Öğrenme açlığı, kendinizi geliştirmenize en büyük etken.

Pozitif olmaya gayret ettiğini söyleyen oyuncu, enerjisinin kaynağı sorulunca ise “İnanç sanırım. Hissettiğim her duyguya, kafamda oluşan her düşünceye çok inanırım. Doğru şeylerin eninde sonunda bizi bulduğuna inanıyorum. Bu yüzden enerjimi en iyisini yaptığımdan emin olmaya harcıyorum, geriye kalan her şeyi akışına bırakıyorum” yanıtını verdi.

Özge Yağız Kimdir?

Özge Yağız’dan Ruh Eşi Açıklaması

Çok renkli ve enerjik olduğunu söyleyen Yağız, “Ama bir yandan da hassas ve kırılganım. Bu da dışarıya yansıyor. Ayrıca azimliyim, titizim ve duygusalımdır. Çabuk etkileniyorum” dedi.

Oyuncu, uyku totemi olduğunu açıkladı: “Şöyle derim ‘Bu gece güzel uyursam yarın kesin şu olacak’ gibi şeyler…” Yağız, aşk hakkında ise şu açıklamayı yaptı:

“Aşk müthiş bir şey ama gözü kör etmemeli. Aşk benim için anlayış ve tutku. Ama daha çok tutku. İlişkide zekâ beni çabuk tavlar.” Özge Yağız, oyunculuğa dair en büyük hayalinin Haluk Bilginer’le oynamak olduğunu söyledi ve ekledi: “Şu an aynı işteyiz.” Yağız, “Oyunculuk ruh eşim. Bu mesleğe başladığım andan itibaren ‘Zaten başka bir meslekte olamazmışım’ dedim” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler