Ana SayfaDedikoduCansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Balayına Çıktı

İlgili Postlar

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Balayına Çıktı

Geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, işlerinin yoğunluğundan dolayı balayına çıkamamıştı. Balayını bir süredir erteleyen Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat balayına çıktı.

Ani bir kararla evlendiniz. Aşkınızı nasıl anlatırsınız?

Çift nikahın ardından Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence’ye konuşmuştu. ” Ani bir kararla evlendiniz. Aşkınızı nasıl anlatırsınız?” sorusunu

Cansel Elçin: “Zor bir dönemden geçiyordum. Biraz bunalımdaydım. Babamı kaybetmiştim. Hayatımda başka kayıplar da olmuştu, içime kapanmıştım. Tuğçe bana el uzattı, beni karanlıklardan çıkardı.”

Zeynep Tuğçe Bayat: “İyi bir ailem, dostlarım var ama içten içe hep tek başıma ve yalnızdım. Birinden yardım, destek kabul etmez, her şeyi kendim hallederdim. Cansel’le bir bütünün iki yarısı gibi olduk. Tamamlandım.” sözleriyle yanıtladı.

Cansel Elçin, kendinden 16 yaş küçük yeni aşkıyla mutluluk pozu verdi!

Neydi sizi birbirinizde bu kadar etkileyen?

Zeynep Tuğçe Bayat: Zeka ve donanım çok önemli. Tembel insanlardan hoşlanmıyorum. Çok enerjiğim, bana ayak uydurmak zordur. Cansel’in hayat enerjisi çok fazla. Donanımı da beni çok etkiledi. Ufkumu açan bir adam.

Cansel Elçin: İnsanın karşısındakini tanıdıkça aşık olup sevdiğine inanıyorum. Önce arkadaş olduk, sonra birbirimize destek ve yardımcı. Aynı kafada olduğumuzu anladık. Bunlarla birlikte aşk geldi.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Balayına Çıktı

Geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, işlerinin yoğunluğundan dolayı balayına çıkamamıştı. Oyuncu çift, yeni projeleri öncesi gecikmiş balayı için Meksika’yı tercih etti.

İstanbul’un soğuğundan Meksika’nın güneşli ve sıcak havasına uçan çift, bu vesileyle Elçin’in Meksiko City’de yaşayan akrabalarını da ziyaret etti. Ardından ülkenin en turistik şehri Cancun’a geçen çift, burada Karayipler’in serin sularında denizin tadını çıkardı.

Cansel Elçin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler