Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki İngilizce Şarkısının Teaser'ını Yayımladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki İngilizce Şarkısının Teaser’ını Yayımladı

Yaptığı röportajlarda sık sık, yabancı şarkı çıkaracağını ve dünya starı olacağını paylaşan genç popçu Aleyna Tilki en büyük hayalini gerçekleştiriyor. Aleyna Tilki İngilizce şarkısının teaserını yayımladı. İşte detaylar;

Aleyna Tiki Beğeni Topladı

Duayen sanatçı Selami Şahin’in söz ve bestesine imza attığı efsaneleşen şarkısı Seni Sevmediğim Yalan, Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım isimli dizide genç şarkıcı Aleyna Tilki tarafından yeniden yorumlandı. Selami Şahin’in 1994 yılında yayınlanan Özledim Her Şeyini albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkı, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve ardından birçok isim tarafından yorumlanmıştı. Aleyna Tilki usta sanatçı Selami Şahin’in efsane şarkısını yorumladı. Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım adlı dizisinde rol alan Tilki dizide sevilen “Seni Sevmediğim Yalan” şarkısını yorumladı. Genç şarkıcı yorumu ile büyük beğeni topladı.

Aleyna Tilki’den Kelepçe Pozu!

Aleyna Tilki İngilizce Şarkısının Teaser’ını Yayımladı

Yaptığı her röportajda sık sık yabancı şarkı çıkararak dünya starı olmak istediğini dile getiren genç popçu Aleyna Tilki, hayalini gerçekleştirmek için ilk adımını attı. Tilki, 26 Şubat’ta çıkaracağı ‘Retrograde’ adını verdiği ilk İngilizce şarkısının teaser’ını YouTube kanalından yayınladı.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Yeni şarkısını sosyal medya hesabından duyuran Aleyna Tilki “İlk İngilizce şarkımın klip teaser’ı şuan Youtube kanalımda yayında! Klibin ve şarkının tamamı 26 Şubat’ta aynı kanalda olacak.” notunu paylaştı. Aleyna Tilki’nin şarkısı Retrograde, Warner Music Global etiketi taşıyor. Şarkının söz ve müziğinde ise ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa ve Amerikalı DJ, prodüktör Diplo’nun imzası bulunuyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler