Ana SayfaKültür ve SanatCan Yılmaz ve Zafer Algöz'den "Burada Olan Burada Kalır" Anektodarı

İlgili Postlar

Can Yılmaz ve Zafer Algöz’den “Burada Olan Burada Kalır” Anektodarı

Filmlerde sıklıkla görmüş olduğumuz isimler Can Yılmaz ve Zafer Algöz’den “Burada Olan Burada Kalır” Anektodarı seyircileriyle buluşuyor!

Sosyal medyada paylaşımlarıyla birlikte dikkat çeken isimler arasında bulunan ve takipçilerinden büyük beğeniler alan Can Yılmaz ve Zafer Algöz, takipçilerinin “birlikte gösteri yapın” çağrısına kayıtsız kalmadı ve yaşadıkları komik anektodarı seyircileri ile paylaştılar.

Zafer Algöz Kimdir?

Burada Olan Burada Kalır

Pazar akşamında gerçekleşecek olan gösterileri ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Can Yılmaz ve Zafer Algöz, ilk olarak Rotterdam’da sahne alacaklar. Bu sahnenin ardından 7 Nisan tarihinde İzmir’de sahneye tekrar çıkacaklar.

 

Can Yılmaz Kimdir?

Zafer Algöz ve Can Yılmaz, komik anektodarı seyircileri ile paylaşacakları gösterileriyle İzmir Fuarı İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahne almak için sabırsızca bekliyorlar.

Filmleriyle kendilerine hayran bıraktıran oyunculuklarıyla ön plana çıkan Zafer Algöz ve Can Yılmaz, oynadığı filmlerde büyük dikkat çekmiştir. Cem Yılmaz’ın kardeşi olan Can Yılmaz, senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazılmış bir çok filmlerde oynamış ve güzel izlenimler bırakmıştır. Yapacakları sahne ile de dikkatleri dağıtacak anektodar, şimdiden seyircilerini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler