Ana SayfaKültür ve SanatEsra Sönmezer: Tiyatronun Tercih Edilmesi Gurur Verici

İlgili Postlar

Esra Sönmezer: Tiyatronun Tercih Edilmesi Gurur Verici

Televizyon ve tiyatro sahnelerinden tanıdığımız Esra Sönmezer İKİ NİN BİRİ turnesinde konuştu: Tiyatronun Tercih Edilmesi Gurur Verici.

Esra Sönmezer Kimdir?

Televizyon ve tiyatro sahnelerinden sevdiğimiz, oyunculuk ve sunuculuk yapan Esra Sönmezer, İKİ NİN BİRİ isimli tiyatro oyunu için turne ile il il geziyor. Gişe de oldukça başarılı bir performans yakalayan, sahnede dolu dolu anlar yaşatan İKİ NİN BİRİ adlı tiyatro oyunu, yüksek motivasyonlu bir şekilde devam ediyor.

İKİ NİN BİRİ Turne kapsamında il il geziyor!

 İKİ NİN BİRİ
İKİ NİN BİRİ

Denizli, Uşak, Ankara ve İzmir’de oyunlarını tiyatro sevenlerle paylaşan tiyatro oyunu, oyunculuk ve sıcak ortamıyla turne kapsamında il il gezerek izleyicilerine ulaşıyor.Tiyatro oyununun başarılı oyuncusu Esra Sönmezer: “Televizyonların maddi kriz içinde olduğu şu dönemlerde bir dönem oyuncuların maddi kurtarıcısı olan diziler rafa kalkarken, dizi oyuncularının kurtarıcısı bu kez tiyatro oldu”. Her oyuncunun ilk tercihi olan tiyatro sahnesinin izleyici tarafından tercih edilmeside gurur kaynağımız” şeklinde konuşarak izleyicilerin televizyon dizilerinin yanı sıra tiyatro oyunlarına ilgi göstermesini onu ve ekibini mutlu ettiğini, ülkenin tiyatroya olan ilgisini artmasını istediğini vurguladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler