Ana SayfaKültür ve SanatBir Kadının Varoluş Mücadelesini Anlatan Yepyeni Kitap: Yıkılmadım Ayaktayım

İlgili Postlar

Bir Kadının Varoluş Mücadelesini Anlatan Yepyeni Kitap: Yıkılmadım Ayaktayım

Kişisel gelişim alanında önemli bir yere sahip olan başarılı yazar Sevda Türküsev’in bir kadının varoluş mücadelesini anlattığı yepyeni kitabı Yıkılmadım Ayaktayım raflardaki yerini aldı. Sevda Türküsev Yıkılmadım Ayaktayım ile insanların gittikçe yalnızlaştığını düşündüğü dünyada aslında hiç de yalnız olmadığını anlatıyor.

Sevda Türküsev kimdir?

Yıkılmadım Ayaktayım’ın Hikayesi

Yazar Sevda Türküsev’in kendi yaşanmışlıklarından yola çıkarak kendini cesur bir şekilde ortaya koyduğu yeni kitabı Yıkılmadım Ayaktayım, bir kadının varoluş mücadelesini bazen güldüren bazen de düşündüren hikayelerle konu alıyor.

Deneyimleriyle her kitabında okuyucusuna farklı farklı pencereler açan yazar Sevda Türküsev, kendi hayatında yola çıkarak sevgi, aile, inanç, paylaşım, acılar ve kayıpları bir araya getirdiği yeni kitabı Yıkılmadım Ayaktayım’da, insanın gittikçe yalnızlaştığını düşündüğü dünyada aslında hiç de yalnız olmadığını hikayeleştirerek anlatıyor. Etkileyici, akıcı ve esprili bir anlatımla kitabını okuyucularla buluşturan Sevda Türküsev, hikayesini yeniden yazmak isteyenlere eğlenceli tavsiyeler ve formüller de veriyor.

Bir solukta okunacak yeni kitabında “hayal dünyanı kitabın içine al” ve “takıl peşime” diyen Sevda Türküsev, okuyucularına kitabı okurken ellerinde bir kalem olmasını, kenar boşluklarına hayal dünyalarını da çizmelerini öneriyor.

Sevda Türküsev Yıkılmadım Ayaktayım ‘ı Anlatıyor

Bütün zorluklar sen mutlu ol diye var diyen Türküsev: “Kırılmalara ve üzülmelere karşı “Dik durabilmek” değişimin en önemli adımıdır. Çünkü insan kırıldıkça güçlenir, değişir; değiştikçe kendi ayakları üzerinde durabilir. Unutma eğilirsen basamak, dik durursan sığınak olursun. Formülümüz kırıl – değiş – güçlen – umursama ve gülümse… Dön çocukluğuna; giy çocukluğunun ayakkabılarını, al sırtına heybeni, koy içine hayallerini, umutlarını, acılarını, uğradığın haksızlıkları ve inancını. Derin bir nefes al ve takıl peşime! Başla kendi hikayeni yazmaya ve hayatını yaşamaya. Bu senin hikayen, unutma!” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler