Ana SayfaÜnlülerCan Bonomo hakkında şok iddia: Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor!

İlgili Postlar

Can Bonomo hakkında şok iddia: Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor!

Can Bonomo hakkında şok iddia: Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor! Erol Köse, Can Bonomo hakkında çok konuşulacak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Köse, Can Bonomo’nun dövmeleri için “Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor” iddiasında bulundu. Detaylar haberimizde…

Can Bonomo ve Öykü Karayel Evlendi!

Erol Köse’den Can Bonomo hakkında ‘Tapınakçı Mason Dövmesi’ iddiası

Önceki gün sevgilisi ünlü oyuncu Öykü Karayel ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Can Bonomo hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Erol Köse, Can Bonomo’nun dövmeleri hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Köse, Bonomo’nun dövmesi için “Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor” dedi.

Can Bonomo Kimdir?

Can Bonomo karanlık emelleri olan Tapınakçı Mason dövmeleri taşımaktadır

Sosyal medya hesabından Can Bonomo’nun fotoğrafını paylaşan ünlü yapımcı Erol Köse, Bonomo’nun boynundaki dövmeyi işaretleyerek “Can Bonomo karanlık emelleri olan Tapınakçı Mason dövmeleri taşımaktadır.” notunu yazdı.

Erol Köse kimdir?

Öykü Karayel Kimdir?

Can Bonomo ‘Tapınakçı Mason’ iddiasına ne diyecek?

Erol Köse’nin bu iddiası büyük yankı uyandırırken, herkes şoke oldu. Şimdi gözler Can Bonomo’da. Can Bonomo’nun, Erol Köse’nin bu inanılmaz iddiası hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Can Bonomo ve Öykü Karayel evlendi

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, önceki akşam uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi ünlü oyuncu Öykü Karayel ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğün fotoğrafları konusunda sıkı önlemler almasına rağmen, düğünden ilk kareler hemen sosyal medyaya sızdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler