Ana SayfaÜnlülerCamdaki Kız 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'nin Evli Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’nin Evli Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 71. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan’a evlenme teklifi ediyor. Muzo, Hayri’yi tehdit ediyor. Hayri, evli olduğunu Nalan’a anlatmak istiyor. Tam o sırada Türkan çocuklarıyla çıka geliyor. Nalan ile Türkan göz göze geliyor. Camdaki Kız 72. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Hayri’nin evli olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’nin Evli Olduğunu Öğreniyor!

Camdaki Kız 72. bölüm 1. fragmanında; Türkan Hayri’ye, Nalan’ın kim olduğunu soruyor. Nalan, bütün cesaretini toplayıp Hayri’nin evine gidiyor. Evde çocukların olduğunu görüyor. Kapıyı açan Hayri, Nalan’ı karşısında görünce şok oluyor.

İşte Camdaki Kız 72. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 71. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muzo, Hayri’nin karşısındaki iki çocuk ve kadını gördükten sonra dayanamayarak, yanlarına gidiyor. Muzo, Türkan’ın çay davetini geri çevirmeyerek evlerine gidiyor. O sırda Sedat, Nalan’la konuşmak konusundaki ısrarlarının karşılığını alarak; amacına ulaşıyor.

Muzo, Hayri’nin eşi Türkan ve kızlarıyla tanışmasının ardından gördükleri karşısında şoke olarak evden çıkıyor. Hayri olanlar hakkında konuşmak istese de, Muzo hiç dinlemeden arabasına binip gidiyor.

Sedat ile konuşmayı kabul eden Nalan, eski eşinin söylediklerinin sebebini anlayamıyor. Sedat ise Nalan’dan helallik istiyor. Nalan, hakkını Sedat’a helal ettiğini söylüyor. O sırada Hayri, Muzo gizli ailesini öğrendiği için çok gergin oluyor. Tüm sinirini yine Türkan’dan çıkarıyor.

Muzo, gördüklerini anlatmak için Nalan’ın yanına gidiyor. Ama sinirine rağmen bunu yapamıyor ve çok üzgün bir şekilde eve geri dönüyor. Hayri ile Nalan, yine parkta buluşmak üzere anlaşıyorlar. Bu sırada Hayri, Muzaffer’le görüşmek için onu da parka davet ediyor.

Muzo, Hayri’ye; “Sen ne adi, ne şerefsiz bir adamsın ya! Hiç mi utanmadın o kıza yalanlar söylerken? Pırlanta gibi ailen var, onlardan da mı utanmadın?” diyerek ona kızıyor. Hayri, durumunu anlatmaya çalışıyor. İstemeden, haberi olmadan evlendiğini açıklıyor. Muzo bunun karşısında; “Sen şaka mı yapıyorsun? Sen evli misin, değil misin?” diye soruyor. Hayri ise “Sormadınız ki! Sorsaydınız söylerdim” cevabını veriyor.

Sedat ise karmakarışık oluyor, ne istediğini bilmiyor. Herkesin Nalan’dan bahsetmesinden bunalıyor. Hemen eski sevgililerinden birini arıyor ve görüşme ayarlamaya çalışıyor. O sırada Emir, herkese teşekkür ederek veda etmeye geliyor. Türkan ise komşusuyla dertleşti, hislerini anlatıyor.

Muzo, Billur’a Nalan en kısa zamanda Hayri meselesini bitireceğini söylüyor. Hayri, Nalan’a “Hadi evlenelim” diyor. Nalan çok mutlu bir şekilde “Olur ama hemen değil, insanların kalbine indirmeyelim” yanıtını veriyor. Hafize, Hayri konusunda bir açıklama bekliyor. Nalan, Hayri ile birlikte olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyleyerek; “Eğer hata yaparsak, birlikte yapalım olur mu Hafiş?” diyor.

Nalan, aldığı evlilik teklifini Billur’a söylüyor. Ama Billur bu habere pek sevinemiyor. Hayri, Nalan’a aşık olduğunu ve birlikte olduklarını arkadaşına anlatıyor. Arkadaşı söylediklerine güldü, inanamadı. Nalan, Billur ve Hafiş, Hayri’nin çalıştığı yere gelince arkadaşı gözlerine inanamıyor. Sedat ise eski kız arkadaşının evine gitti, kız onu içeri almak istemese de direkt içeri giriyor.

Sedat, eski kız arkadaşının evinden çıkarken kızın sevgilisine yakalanıyor. Sedat’ın zihninden Muzo’nun onun için söyledikleri geçerken, kendini bilerek adamlara dövdürüyor. Türkan, kızlarını alıp Hayri’nin çalıştığı yere gidiyor. Billur ve Hafiş, masada Hayri ve Nalan’ı yalnız bırakıyor. İkili sohbet ederken, Türkan onları görüyor. Çocuklar da fotoğraflardaki kişinin Nalan olduğunu fark ediyor. Hayri tam her şeyi açıklayacakken, Türkan’la göz göze geliyor.

Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayri’den Nalan’a Evlenme Teklifi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler